Reteta zilei: Pulpe superioare de pui la cuptor cu frunze de salvie
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de pulpe superioare de pui la cuptor cu frunze de salvie din: pulpe superiaore de pui, cartofi, ulei de masline, frunze de salvie, sare si piper.
Ingrediente:
- pulpe superioare de pui- 8 bucati pentru 4 persoane
- 3-4 cartofi de marime medie
- ulei de masline
- frunze de salvie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curata cartofii, se spala si se taie in cuburi mari. Se aseaza in tava, iar peste ei se pun pulpele superioare (sau inferioare) de pui presarate cu salvie, sare si piper.
Se pun cateva picaturi de ulei de masline pe fiecare pulpa de pui, apoi se adauga doua cani de apa in tava si se introduce la cuptor pentru urmatoarele 45 minute.
Se servesc atunci cand pulpele au capatat culoare aurie.
Pentru un gust mai bun, in tava se pot pune cativa catei de usturoi taiati in doua sau o jumatate de ceapa taiata solzisori.
Pulpe la cuptor
Pofta buna!
Simplu si bun