Reteta zilei: Quiche cu branza si bacon

Printeaza

Quiche cu branza si bacon din: aluat de placinta, branza brie, branza, bacon, oua, smanatana, sos worcestershire, nucsoara, sare, piper.

 

Ingrediente: 

  • 300gr aluat de placinta
  • 120gr branza brie
  • 120gr branza rasa
  • 10 felii de bacon, rumenit si maruntit
  • 6 ouă
  • ½ ceașca smanatana lichida
  • 1 lingurita de sos worcestershire
  • nucșoară, sare, piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tava, asezati aluatul, presarat branza

Quiche cu branza si bacon

Presarati si baconul.

Quiche cu branza si bacon

Se amestecă toate ingredientele rămase și se toarnă in tava.

Quiche cu branza si bacon

Coaceți la 170C timp de aproximativ 45 de minute.

Quiche cu branza si bacon

Se lasa sa se odihneasca si se serveste.

Quiche cu branza si bacon

Quiche cu branza si bacon

Quiche cu branza si bacon

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Quiche cu Tarhon și Ciuperci

Quiche cu Tarhon și Ciuperci din: aluat, ciuperci, ulei, oua, smantana, branza, tarhon, sare, piper. Quiche-ul cu tarhon și ciuperci este o adevărată încântare culinară, combinând textura cremoasă a umpluturii de ou cu aroma distinctă a tarhonului și savoarea pământească a ciupercilor. Această rețetă aduce un suflu nou în bucătăria clasică franceză, fiind perfectă pentru […]

Bucataria Franceza

Quiche Lorraine: Istoria, Rețeta Tradițională și Sfaturi – O Călătorie Culinară în Bucătăria Franceză

Quiche Lorraine: Istoria, Rețeta Tradițională și Sfaturi – O Călătorie Culinară în Bucătăria Franceză. Quiche Lorraine este mai mult decât o simplă tartă sărată; este o poveste de tradiție, evoluție și rafinament culinar care își are originile în regiunea Lorraine din Franța. Acest clasic al bucătăriei franceze a traversat secole, transformându-se dintr-un fel de mâncare […]

 

Quiche cu Brânză Feta și Spanac

Quiche cu Brânză Feta și Spanac din: spanac, branza feta, oua, smantana, usturoi, ceapa, ulei de masline, sare, piper, oregano. Quiche-ul cu brânză Feta și spanac este o adevărată delicatesă, perfectă pentru micul dejun sau o cină ușoară. Combinând aromele bogate ale brânzei Feta cu prospețimea spanacului, acest preparat este o explozie de gust și […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.