Reteta zilei: Quiche cu branza si spanac

Printeaza

Quiche cu branza si spanac din: ulei, usturoi, ceapa, spanac, oua, branza, parmezan, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 1 cană ceapă tocată
  • 300gr spanac tocat
  • 5 ouă, bătute
  • 2 ½ căni brânză mărunțită
  • ¼ pahar parmezan ras
  • ¼ lingurița sare
  • ¼ lingurița piper
  • 1 vârf piper cayenne

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 175C. Ungeți o tigaie cu ulei.

Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.

Se adaugă usturoiul și ceapa și gătiti, amestecând ocazional, până cand ceapa se inmoaie.

Adaugati spanacul și continuați să gătiți până când se evapora tot lichidul.

Într-un bol mare, combinați ouăle, brânzeturile, sarea si piperul.

Se adaugă în amestecul de spanac și se amestecă. Se toarnă în tigaia pregătită.

Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 25-30 de minute.

Îndepărtați și lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.

Serviti cu parmezan proaspăt ras.

 

Quiche cu branza si spanac

Quiche cu branza si spanac

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Quiche cu branzeturi 

Quiche cu branzeturi din: faina, sare, unt, ierburi, pesmet, ceapa, dovlecel, masline, oua, telemea, ementaller, brie, marar. Ingrediente: Pentru aluat: 200 g de făină 1 vârf de sare 90 g de unt 60 ml de apă rece ierburi de Provence 2-3 linguri de pesmet Pentru umplutura: 2 legaturi de ceapă verde 1 dovlecel 100 g de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.