Reteta zilei: Rasol de porc aromat
PrinteazaRasol de porc aromat din: rasol de porc, usturoi, sare, rozmarin, ulei de masline, patrunjel, piper.
Ingrediente:
- 1 rasol de porc
- 8-10 catei de usturoi, pisat
- 1 lingurita sare
- 1 lingura rozmarin proaspat, tocat
- 3 linguri ulei de masline
- 1/4 ceasca de patrunjel proaspat, tocat
- piper negru proaspat macinat
Mod de preparare:
Dezosati rasolul. Intr-un bol puneti usturoiul, adaugati verdeturile si sarea. Adaugati ulei de masline si amestecati cu o furculita pana se combina. Intr-o tava puneti hartie de copt si asezati carnea dezosata.
Incalziti cuptorul la 200C. Se presara carnea cu sare. Imprastiati uniform 2/3 din amestecul de usturoi si verdeturi.
Presarati piper. Rulati carnea si legati cu sfoara. Ungeti pielea cu restul de amestec de usturoi.
Presarati sare si piper. Dati la cuptor pentru 40 de minute.
Reduceti temperatura la 150C si dati din nou la cuptor pentru inca 2 1/2-3 ore. Scoateti din cuptor, lasati sa se odihneasca, transferati pe o farfurie, taiati si serviti.
Rasol de porc aromat
Pofta buna!
Incoming search terms:
- rasol de porc cu usturoi
Din asta o sa incerc si eu 🙂
Imi place ce ti-a iesit aici
Arata bine rasolul de porc
Iese foarte bun rasoul de porc