Ravioli cu crema de branza din: anghinare, praz, usturoi, crema de branza, coaja de lamaie, zeama de lamaie, ravioli. Ingrediente: 250 g de anghinare in ulei, din conserva, scurse si tocate, cu 1 lingura de ulei pusa deoparte 1 praz mare, feliat fin 1 catel de usturoi zdrobit 3 linguri crema de branza coaja rasa […]
Reteta zilei: Ravioli cu legume
PrinteazaO reteta delicioasa si savuroasa de Ravioli cu legume din: fasole neagra, edamame, porumb, ceapa, ardei gras, ulei de masline, otet de vin rosu, coriandru, zahar, foi pentru ravioli si smantana.
Ingrediente:
- 3/4 cană fasole neagră
- 1/2 ceasca edamame
- 1/2 ceasca de porumb
- 1/4 ceasca ceapa rosie sau alba, taiata cuburi
- 1/2 cana ardei gras
- 1 lingura de ulei de măsline
- 1 lingurita otet de vin roșu
- 2 linguri coriandru tocat
- 1 vârf de cuțit de zahăr
- 24 foi pentru ravioli
- smantana pentru topping (opțional)
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția foilor de ravioli, intr-un castron.
Puneti in mijloc o lingurita de umplutura.
Formati ravioli, lipiti marginile cu ulei de masline.
Coaceți 10 minute sau până când se rumeneste usor si devin crocante.
Serviti cu topping de smantana si coriandru tocat.
Ravioli cu legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Ravioli cu branza si sos de carne
Ravioli cu branza si sos de carne din: ulei de masline, carne de carnati, rosii, sos de rosii, pasta de tomate, condimente, praf de usturoi, praf de ceapa, sare, piper, ravioli, mozzarella, parmezan, busuioc. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 kg carne din carnati 1 cutie rosii cubulete 1 cutie sos de rosii 1 […]
Pofta buna!
Nu am mancat niciodata ravioli cu legume
Asa mai zic si eu
Foarte bine arata