Reteta zilei: Ravioli cu sos bechamel si condimente cajun

Printeaza

Ravioli cu sos bechamel si condimente cajun din: carne de carnati, ulei de masline, usturoi, aluat pentru ravioli, unt, faina, lapte, condimente cajun si sare.

Ingrediente:

Ravioli cu sos bechamel si condimente cajun

  • carnea de la 2 carnati
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 28 foi de aluat pentru ravioli
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca de lapte
  • 1 lingura plus 1 lingurita de condimente Cajun
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un procesor de alimente tocati carnea de la carnati. Incalziti uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu.

Adaugati usturoiul si gatiti 30 de secunde.

Adaugati carnea tocata si gatiti cateva minute. Adaugati 1 lingura condimente cajun.

Ravioli cu sos bechamel si condimente cajun

Pe o suprafata mare de lucru se intinde aluatul.

Pe fiecare bucata de aluat se adauga cate o lingurita de umplutura de carne.

Lipiti marginile cu apa.

Ravioli cu sos bechamel si condimente cajun

Puneti apa la fiert in care adaugati sare.

Pregatiti sosul bechamel: se topeste untul intr-o tigaie, se adauga faina si bateti bine.

Adaugati laptele si amestecati pana se ingroasa. Adaugati restul condimente cajun.

Ravioli cu sos bechamel si condimente cajun

Fierbeti ravioli in apa clocotita pentru 1 minut.

Serviti ravioli cu sos bechamel deasupra.

Ravioli cu sos bechamel si condimente cajun

Ravioli cu sos bechamel si condimente cajun

Ravioli cu sos bechamel si condimente cajun

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Ravioli cu ricotta si sos de rosii

Ravioli cu ricotta si sos de rosii

Ravioli cu ricotta si sos de rosii din: rosii, unt, ceapa, usturoi, cimbru, sare, branza ricotta, parmezan, patrunjel, oua si faina. Ingrediente:   Pentru sosul de rosii: 5 rosii 2 linguri unt 1/2 ceapa medie, cuburi 1 lingura usturoi cuburi 4 crengute de cimbru sare Pentru ravioli: 1/2 cana branza Ricotta 1/4 ceasca parmezan ras […]

 

Ravioli cu ricotta

Ravioli cu ricotta

Ravioli cu ricotta din: ricotta, oua, ulei de masline, salvie, nucsoara, sare, piper, parmezan, faina si oua. Ingrediente: Pentru umplutură: 400 g ricotta 2 ouă 4 linguri ulei de măsline 15 frunze de salvie proaspătă 1 praf de nucşoară sare piper 4 linguri parmezan ras Pentru aluat: 400 g făină 4 ouă   Mod de […]

 

Pofta buna!

 

 

6 comentarii

  1. Sa-mi pastrezi o portie calda, daaaaa

  2. Mi-ai oprit? 😀

  3. Ravioli cu sos bechamel si condimente, mamaaaaaaaaaa, cum poate sa arate 🙂

  4. Arata foarte bine pastele astea

  5. Buni rau ravioli astia

  6. Foarte buni ravioli astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.