Risotto cu inimi de anghinare din: orez, piept de pui, anghinarem ceapa, vin, parmezan, smantana, usturoi, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 150 g orez un litru supă de pasăre 300 g piept de pui un borcan inimi de anghinare 2 linguri ciuperci conservate o ceapă 100 ml vin alb sec 60 g parmezan ras 200 […]
Reteta zilei: Risotto cu sfecla rosie
PrinteazaRisotto cu sfecla rosie din: unt, sfecla rosie, ceapa, orez arborio, supa, otet balsamic, sare, piper, branza de capra.
Ingrediente:
- ¼ ceasca de unt
- 2 sfecle rosii, cuburi
- 1 ceapa, cuburi
- 1 ceașcă orez arborio
- 3 cești de supa de pui sau legume
- 1 lingura oțet balsamic
- sare și piper, dupa gust
- ½ ceașca brânză de capră
Mod de preparare:
Se topește untul, adăugați sfeclă și ceapa și gatiți timp de 8 minute, amestecand.
Se adauga orez, supa și oțet balsamic.
Aduceți la fierbere, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, timp de aproximativ 15 minute.
Se condimentează cu sare și piper.
Presați brânza de capră.
Risotto cu sfecla rosie
Pofta buna!
Risotto cu ardei copt din: ardei gras, ulei de masline, usturoi, rosii, dafin, supa, orez, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 3 ardei grasi 2 linguri ulei de masline 3 catei de usturoi, tocat 2 cutii de 400gr rosii tocate 2 frunze de dafin 1.5 l supa 450gr orez arborio 6 frunze de busuioc, tocat sare si […]
Pofta buna!