Risotto cu ton din: ton, ceapa, supa de peste, orez arborio, vin alb, rucola, lamaie. Ingrediente: 2-3 cutii de conserva de ton 1 ceapa mica 1 1/2 cesti supa de pește 1 pachet orez arborio 1/2 ceasca vin alb 1/4 ceasca de parmezan ras rucola coaja si sucul de la 1 lamaie Mod de preparare: […]
Reteta zilei: Risotto cu unt si parmezan
PrinteazaRisotto cu unt si parmezan din: unt, ceapa, orez, vin alb, supa de pui, mazare, parmezan.
Ingrediente:
- 5 linguri unt
- 1 ceapa, tocata
- 2 cesti orez pentru risotto
- 1 cană vin alb sec
- 6 cani supa de pui
- 1 cană de mazăre
- 1 lingură unt
- 1 cană parmezan
Mod de preparare:
Incalziti unt intr-o tigaie si incorporati ceapa, gatiti cateva minute.
Adaugati orezul si se amesteca.
Adaugati vin. Gatiti 1-2 minute si incorporati 1 cana supa de pui.
Amestecati si gatiti, incorporand restul de supa putin cate putin.
Spre sfârșitul timpului de gătit, se adaugă mazărea, unt și parmezan.
Risotto trebuie sa fie umed si suculent.
Serviti risotto imediat.
Risotto cu unt si parmezan
Pofta buna!
Risotto cu dovleac si cu parmezan
Risotto cu dovleac si parmezan din: supa de legume, ceapa, dovleac, ulei, salvie, orez, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 500 ml supă de legume 1 ceapă 250 g pulpă de dovleac 1 lingură de ulei de măsline 1 lingură de salvie proaspăt tocată 200 g orez 50 g parmezan proaspăt ras sare piper Mod de […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-risotto-unt-parmezan html
Foarte bun!