Risotto cu dovleac si parmezan din: supa de legume, ceapa, dovleac, ulei, salvie, orez, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 500 ml supă de legume 1 ceapă 250 g pulpă de dovleac 1 lingură de ulei de măsline 1 lingură de salvie proaspăt tocată 200 g orez 50 g parmezan proaspăt ras sare piper Mod de […]
Reteta zilei: Rissoto cu dovleac
PrinteazaRissoto cu dovleac din: supa, dovleac, carne de pui, orez, ceapa, usturoi, ardei, unt, cascaval, crema de branza, oregano, piper si sare. O reteta delicioasa si usor de preparat
Ingrediente:
- 500ml supa
- 200g dovleac fiert
- 200g carne de pui tocata
- 100g orez
- 1/2 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 3 ardei de diverse culori
- 100g unt
- 200g cascaval ras
- 100g crema de branza
- oregano
- piper
- sare
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se pun 50g unt, usturoiul zdrobit si ceapa tocata.
Se calesc, dupa care se adauga ardeiul si dupa cinci minute supa, carnea de pui, dovleacul, piperul, sarea si oregano.
Se fierbe pana cand carnea de pui se albeste si apoi se pune orezul, iar in functie de orezul folosit se mai fierbe 15-18 minute.
Se ia de pe foc, se incorporeaza crema de branza, cascavalul si restul de unt.
Se amesteca bine, se acopera cratita 5 minute, dupa care rissoto se poate servi.
Rissoto cu dovleac
Pofta buna!
poate iti place si:
Risotto cu carne de vitel din: ulei de masline, ceapa, praz, faina, vitel, vin alb, sare, piper, risotto, supa de pui, sofran, parmezan, coaja de lamaie, patrunjel, usturoi. Ingrediente: 50 g unt 1 lingura ulei de masline 1 ceapa, tocata 1 fir praz, tocat 3 linguri faina 4 bucati carne de vițel 600 ml vin […]
Risotto de Secară cu Ciuperci și Parmezan
Risotto de Secară cu Ciuperci și Parmezan din: secara, ciuperci, supa, ceapa, usturoi, parmezan, ulei, vin, sare, piper, patrunjel. Descoperă o reinterpretare modernă și sănătoasă a tradiționalului risotto. Această versiune inovatoare înlocuiește orezul arborio cu boabe de secară întreagă, oferind un profil nutrițional îmbunătățit și o textură unică. Combinând savoarea bogată a ciupercilor cu cremozitatea […]
Pofta buna!
Nu prea ma incanta rissoto asta
Nici pe mine, parca e prea apos
Prea multa zeama in rissoto asta