Cartofi Copți cu Arpagic și Smântână din: cartofi, arpagic, smantana, bacon, unt, sare, piper, marar. Un preparat simplu și reconfortant care aduce împreună textura crocantă a cartofilor, aroma subtilă a arpagicului și cremozitatea smântânii. Această rețetă este o alegere excelentă pentru a însoți carnea, dar poate fi și un preparat principal în sine. Reteta Cartofi […]
Reteta zilei: Rosii umplute cu pasta de peste
PrinteazaRosii umplute cu pasta de peste din: rosii, oua, ton in ulei de masline, arpagic, capere, maioneza, sare, piper.
Poate te intereseaza si:
- Rosii umplute cu pasta de branza si boia
- Rosii umplute cu orez, stafide si rom
- Rosii umplute cu piept de curcan si busuioc
- Rosii umplute cu carne de oaie si coriandru
- Rosii umplute cu spaghete si sunca
Ingrediente:
- 8-10 roșii
- 2 oua, fierte tare și tocate
- 250gr ton in ulei de măsline
- 2 lingurite arpagic proaspat tocat
- 1 linguri capere
- 1 ½ linguri de maioneza
- sare si piper, dupa gust
- arpagic tocat, pentru garnisire
Mod de preparare:
Se fierb ouăle. Între timp, se spală roșiile, apoi scobiti miezul. Dati rosiile cu sare in interior.
Asezati cu gura in jos pe prosoape de hartie. Raciti si cojiti oualele, apoi le tocati.
Pune intr-un castron toate ingredientele, cu excepția roșiilor și si amesteca foarte bine.
Daca este necesar, stergeti rosiile cu prosoape de hartie, apoi umpleti cu pasta de peste.
Presarati arpagic si dati la frigider cateva ore inainte de servire.
Rosii umplute cu pasta de peste
Pofta buna!
Burger de Miel cu Tzatziki din: carne de miel, ceapa rosie, usturoi, patrunjel, cimbru, sare, piper, chifle, frunze de salata, iaurt, castravete, ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper, marar. Transformă clasica experiență a burgerilor într-o aventură culinară cu Burger de Miel cu Tzatziki, o rețetă care îmbină savoarea unică a cărnii de miel […]
imi place reteta asta. Si eu fac asa, dar nu pun ou in compozitie, pun branza si sunt chiar bune