Rougui (Cassia Bark): Ceaiul Chinezesc Rar cu Aromă de Scorțișoară care Încântă Simțurile: În universul fascinant al ceaiurilor, fiecare varietate are o poveste unică, un terroir distinct și o metodă de producție atent perfecționată. Unul dintre cele mai apreciate și rafinate ceaiuri din China este Rougui, cunoscut și sub denumirea de “Cassia Bark” datorită aromei […]
Reteta zilei: Rosii verzi pane
PrinteazaRosii verzi pane din: ou, lapte batut, faina, malai, sare, piper, rosii verzi, ulei, sare de mare.
Ingrediente:
- 1 ou, bătut ușor
- 1/2 cană lapte bătut
- 1 cană făină
- 1 cană mălai
- 1 linguriță sare
- 1 lingurita piper proaspăt măcinat
- 3 roșii verzi, felii
- ulei, pentru prajit
- sare de mare, pentru gust
Mod de preparare:
Bateti ușor oul și laptele bătut împreună într-un castron. amestecă făina, mălaiul, sarea si piperul intr-o tava sau bol.
toarnă ulei într-o tigaie mare de fontă. Se încălzește la 170C. Dati feliile de rosii prin amestecul de făină, apoi scufundati in amestecul de ou.
Dati din nou prin amestecul de faina.
Prajiti apoi in ulei pe ambele parti. Scoateti pe prosoape de hartie, se presara cu sare de mare si piper, dupa gust.
Rosii verzi pane
Pofta buna!
Chutney Răcoritor de Mentă – Un Sos Aromat Perfect pentru Orice Masă: un sos condimentat și răcoritor, originar din bucătăria indiană, care adaugă un plus de savoare și prospețime oricărei mese. Acest sos verde vibrant este perfect pentru a însoți preparatele din carne, legume sau chiar gustări crocante precum samosas și pakoras. Chutney-ul de mentă […]
Au iesit bune rosiile pane?