Reteta zilei: Rulada cu carne de vita

Printeaza

O reteta de rulada cu carne de vita din: carne de vita, cascaval sunca, spanac, oua, amestec provensal, gelatine, ardei copti, boia si sare.

Rulada cu carne de vita

Ingrediente:

  • 700g carne de vita
  • 150g cascaval feliat
  • 150g sunca presata feliata
  • 100g spanac fiert
  • 150g cascaval ras
  • 2 oua
  • 3 oua fierte
  • 3 linguri amestec provensal
  • 10g gelatina
  • 2 ardei copti
  • 1 lingura boia
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se pune cascavalul si se adauga un ou. In alt castron se pune spanacul si se adauga un ou. In ambele cazuri se  amesteca bine ingredientele.

Rulada_cu_carne_de_vita_03

Carnea se cresteaza si se bate astfel incat sa formeze un dreptunghi. Se presara sare si un pic de gelatina, se pune cascavalul, se adauga amestecul provensal si boia. Se acopera apoi cu sunca presata si cascaval.

Rulada_cu_carne_de_vita_04

Urmatorul strat va fi  format din ardei copti, spanac, oua fierte taiate, piper si restul de gelatina.

Rulada_cu_carne_de_vita_06

Carnea se ruleaza si se impacheteaza in folie de plastic, dupa care se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptor pentru o ora. Se serveste cu salata verde.

Rulada_cu_carne_de_vita_12

Rulada cu carne de vita

Rulada cu carne de vita

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • rulada de vita la cuptor

1 comentariu

  1. Arata bine rulada 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.