Reteta zilei: Rulada cu carne de vita
PrinteazaO reteta de rulada cu carne de vita din: carne de vita, cascaval sunca, spanac, oua, amestec provensal, gelatine, ardei copti, boia si sare.
Ingrediente:
- 700g carne de vita
- 150g cascaval feliat
- 150g sunca presata feliata
- 100g spanac fiert
- 150g cascaval ras
- 2 oua
- 3 oua fierte
- 3 linguri amestec provensal
- 10g gelatina
- 2 ardei copti
- 1 lingura boia
- sare
Mod de preparare:
Intr-un castron se pune cascavalul si se adauga un ou. In alt castron se pune spanacul si se adauga un ou. In ambele cazuri se amesteca bine ingredientele.
Carnea se cresteaza si se bate astfel incat sa formeze un dreptunghi. Se presara sare si un pic de gelatina, se pune cascavalul, se adauga amestecul provensal si boia. Se acopera apoi cu sunca presata si cascaval.
Urmatorul strat va fi format din ardei copti, spanac, oua fierte taiate, piper si restul de gelatina.
Carnea se ruleaza si se impacheteaza in folie de plastic, dupa care se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptor pentru o ora. Se serveste cu salata verde.
Rulada cu carne de vita
Pofta buna!
Incoming search terms:
- rulada de vita la cuptor
Arata bine rulada 🙂