Reteta zilei: Rulada de ciuperci

Printeaza

Rulada de ciuperci din: ciuperci, ceapa, usturoi, ardei gras, supa, vin alb, fasole rosie, ou, pesmet, cimbru, rozmarin, sare, piper, salata, rosii cherry.

 

Ingrediente: 

  • 450gr ciuperci
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 catei de usturoi, zdrobit
  • 1 ardei gras, tocat
  • 2 linguri supa
  • 2 linguri vin alb
  • 400gr fasole rosie, din conserva
  • 1 ou, batut
  • 50gr pesmet
  • 1 lingurita cimbru, tocat
  • 1 lingurita rozmarin, tocat
  • sare si piper
  • salata si rosii cherry, pentru servire

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180C. Ungeti o tava si pastrati deoparte.

Intr-o tigaie mare, adaugati ciupercile tocate, ceapa, usturoiul, ardeiul, supa si vinul.

Acoperiti si gatiti 10 minute, amestecand din cand in cand.


Lasati sa se raceasca si procesati la blender impreuna cu fasolea.

Transferati intr-un bol, adaugati oul batut, pesmetul si ierburile.

Amestecati bine si asezonati cu sare si piper.


Adaugati in tava pregatita si dati la cuptor 50-60 de minute.

Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca complet.

Dati la frigider cateva ore, feliati rulada si serviti cu salata si rosii cherry.

Rulada de ciuperci

 

Pofta buna!

 

 

 

Rulada de somon cu legume

Rulada de somon cu legume din: fileuri de somon, midii, lamai, ceapa, vin alb, smantana, dovlecel, morcov, fasole verde, ciuperci, busuioc verde, capere, andiva, sare, piper. Ingrediente: 800 g fileuri de somon 200 g midii doua lamai doua cepe 120 ml vin alb sec 200 ml smantana un dovlecel un morcov 200 g fasole verde 150 […]

Rulada din piept de curcan cu dovlecei

Rulada din piept de curcan cu dovlecei din: file de piept de curcan, ceapa, ciuperci, dovlecei, ulei de masline, ardei gras, ou, boia dulce, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 1 1/2 file de piept de curcan 1 ceapa 300 g ciuperci felii conservate 2 dovlecei 5 linguri ulei de masline 1 ardei gras 1 ou boia […]

Rulada de porc cu sos de ierburi

Rulada de porc cu sos de ierburi din: muschi de porc, rozmarin, frunze de salvie, cimbru verde, patrunjel, usturoi, ulei, apa, sare si piper. Ingrediente: 1 1/2 pulpa sau muschi de porc 3 tije rozmarin verde 2-3 frunze de salvie 3 tije de cimbru verde 1 legatura de patrunjel 3 catei de usturoi 150 ml […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.