pata de porc, ceafa de porc, rosii, ulei, vin, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 600 g spată de porc 300 g ceafă afumată 200 g roşii uscate 100 ml vin alb cimbru ulei de floarea-soarelui sare piper Mod de preparare: Taie spata de porc astfel încât să obţii o […]
Reteta zilei: Rulada de porc
PrinteazaRulada de porc din: carne de porc, ceapa, oua, ulei de cocos, pasta de rosii, boia, oregano, mustar, piper, sare, ulei de masline.
Ingrediente:
- 2 kg de carne de porc tocata
- 2 cepe tocate
- 3 oua fierte
- 1 ou
- 1 linguriță ulei de cocos
- 1 linguriță pastă de roșii
- 3/4 linguriță boia
- 3/4 linguriță oregano
- 1/4 linguriță praf de muștar
- 1/8 linguriță piper negru
- 1 1/2 linguriță sare
- 2 linguri de ulei de măsline
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200C.
Incălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Se adauga ceapa tocata, se presara sare si se gateste timp de 20-25 de minute. Într-un castron mare, combinați carnea de porc, uleiul de cocos, pasta de roșii, ou, boia, oregano, muștar, sare și piper.
Adăugați ceapă gătită și amestecați totul împreună cu mâinile. Împărțiți amestecul în 2 părți.
Luați 1 parte din amestecul de carne și formați o formă ovală lungă de aproximativ 23 cm.
Aranjați ouăle fierte unul lângă altul pe lungime. Acoperiți cu restul amestecului de carne și folosiți-vă mâinile pentru a-l aranja uniform.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Lăsați să se odihnească timp de 10 minute, apoi feliați și serviți.
Rulada de porc
Pofta buna!
fleica de porc, spanac, feta, ardei, sare, piper, ulei, vin, piper. Ingrediente: un kg fleică de porc 200 g spanac 100 g feta 2 ardei graşi de culori diferite sare piper măcinat 2 linguri ulei 400 ml vin alb 2 foi dafin o linguriţă boabe piper […]
Rulada cu spanac si carnati de porc
pulpa de porc, spanac, ulei, vin, salvie, carnati, praz, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 800 g pulpă de porc 2-3 linguri ulei 600 g spanac congelat 2 frunze de salvie 1 pahar vin alb 2 cârnaţi proaspeţi sare piper 2 fire de praz 1 morcov 2 crenguţe de […]
Pofta buna!