Rulada cu branza de vaci si marar din: lapte, oua, margarina, faina, branza de vaci, marar verde, sare. Ingredinte: 625 ml lapte 4 oua mari 150 gr. margarina 150 gr. faina 400 gr branza vaci bine stoarsa, grasa marar verde sare Mod de preparare Se pune laptele la fiert impreuna cu margarina. Cind fierbe, […]
Reteta zilei: Rulada de prosciutto cu ardei copt si mozzarella
PrinteazaRulada de prosciutto cu ardei copt si mozzarella din: malai, ulei de masline, ceapa, usturoi, ardei copt, aluat, faina, pasta de tomate, prosciutto, mozzarella, sare.
Ingrediente:
- mălai
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 ceapa, feliata
- 2 catei de usturoi, tocat
- ardei copti
- 300gr aluat
- făină
- 2 linguri de pasta de tomate
- prosciutto, tăiat felii subțiri
- mozzarella proaspătă, feliata sau rasa
- sare
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt și presarati mălai.
Se încălzesc 2 linguri de ulei de măsline în tigaie la foc mediu-mare. Adăugați ceapa și gatiti până se înmoaie. Adăugați usturoiul.
Gatiti pentru un minut sau două, trasnferati apoi pe o farfurie.
Adaugati in tigaie ardeiul copt si incalziti cateva minute, adaugati apoi langa ceapa.
Presarati suprafata de lucru cu faina, intindeti aluatul, ungeti cu pasta de tomate, adaugati felii de prosciutto, ceapa, usturoi, ardei si din nou prosciutto. Adaugati mozzarella.
Rulati usor, avand grija sa nu se imprastie umplutura.
Asezati in tava si ungeti cu ulei de masline.
Coaceți pentru 20-25 de minute. Se răcește timp de aproximativ 5 minute. Se taie felii si se serveste.
Rulada de prosciutto cu ardei copt si mozzarella
Pofta buna!
Rulada de carne de porc cu mirodenii
Rulada de carne de porc cu mirodenii din: carne de porc, apa, sare, piper, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin. Ingrediente: carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra) doua cani de apa sare piper macinat usturoi boia de ardei dulce foaie de dafin Mod de preparare Se face un […]