Reteta zilei: Rulada de pui
PrinteazaO reteta delicioasa de rulada de pui din: piept de pui, sare, apa si boia.
Ingrediente:
- 2 piept de pui
- 2 linguri cu varf de sare
- 100 ml apa
- 3 linguri boia
Mod de preparare:
Piepturile de pui se taie pe jumatate, se freaca bine cu sare, se pun intr-un castron si se adauga apa. Castronul se acopera cu folie de plastic si se tine la frigider 24 ore.
Pe o folie de plastic se imprastie boia, se pun doua jumatati de piept, se ruleaza astfel incat sa se formeze un cilindru si se leaga strans la capete cu o sfoara.
La fel se procedeaza si cu celelalte doua jumatati. Se fierb intr-o cratita cu apa timp de 45 minute si se servesc dupa ce s-au racit complet. Se pastreaza la frigider pana la consumare.
Rulada de pui
Pofta buna!
Imi place rulada de pui, chiar imi place ce a iesit aici