Reteta zilei: Ruladă cu spanac, sunca si branza

Printeaza

Ruladă cu spanac, sunca si branza din: spanac, cascaval, ou, morcovi, branza, sunca, marar, sare, piper, masline.

 

Ingrediente:

  • 600 g spanac
  • 50g faina
  • 6 oua
  • 3 morcovi mari
  • 200 g branza de orice fel
  • 150 g sunca feliata
  • marar
  • sare
  • piper
  • 50 g masline

 

Mod de preparare:

Spanacul îl speli şi îl pui la fiert în apă cu sare, după care îl strecori bine şi îl toci.

După ce se răceşte, îl amesteci foarte bine cu ouale, faina şi-l condimentezi cu sare şi piper.

Pui într-o tavă hârtie de copt, aşezi spanacul, iar deasupra presari caşcavalul.

Dai tava la cuptor până se topeşte caşcavalul, trebuie doar să prindă puţină culoare, după care laşi să se răcească.

Intre timp, razi morcovii şi îi pui într-o cratiţă pe foc, până fierb, apoi îi scurgi bine şi îi laşi să se răcească.

Scoţi prepara­tul din tavă, cu tot cu hârtia de copt.

Deasupra aşezi fe­liile de şuncă, peste şuncă presari brânza rasă, iar peste ea morcovul.

Rulezi, ajutându-te de hârtia de copt, treci ruloul pe o folie, apoi îl împachetezi, întâi în folie, apoi în staniol.

Laşi rulada câteva ore, după care o poţi tăia felii şi o serveşti cu măsline.

 

Ruladă cu spanac, sunca si branza

Ruladă cu spanac, sunca si branza

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. A iesit buna rulada? |Din poze nu-mi dau seama

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.