Reteta zilei: Rulouri de dovlecel
PrinteazaRulouri de dovlecel din: dovlecei, sos barbeque, ardei copt, branza de capra, sare, piper, praf de usturoi, condimente italiene.
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- sos barbeque
- ardei roșu copt din borcan, cuburi
- brânză de capră
- sare
- piper negru
- praf de usturoi
- condimente italiene
Mod de preparare:
Se spală dovleceii și se feliaza pe lungime.
Ungeti pe ambele părți cu sos si puneti pe gratarul incins si rumeniti aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se lasă să se răcească complet. Maruntiti branza de capra si amestecati cu condimentele.
Ungeti fiecare felie de dovlecel cu branza.
Apoi, pe fiecare adaugati intr-un colt cate o lingura de ardei copt maruntit.
Rulati fiecare felie de dovlecel.
Asezati rulourile pe o farfurie si serviti imediat.
Rulouri de dovlecel
Pofta buna!
Cuisoare: Ghid Complet – Istorie, Beneficii pentru Sănătate, Contraindicații și Rețete Delicioase
Cuisoare: Ghid Complet – Istorie, Beneficii pentru Sănătate, Contraindicații și Rețete Delicioase. Cuisoarele, cunoscute științific ca Syzygium aromaticum, sunt unul dintre cele mai vechi și apreciate condimente din lume. Originare din arhipelagul Indonezian, în special din Insulele Moluce, cunoscute și ca „Insulele Mirodeniilor”, cuisoarele au o istorie fascinantă și o semnificație culturală profundă. Istoria cuisoarelor […]
Tiramisu – un desert italian clasic
Tiramisu – un desert italian clasic din: galbenusuri de ou, zahar , mascarpone, frisca, piscoturi, cafea espresso, lichior, cacao, ciocolata. Ingrediente: Pentru crema mascarpone: 4 gălbenușuri de ou 100g zahăr 500g mascarpone 200ml frișcă lichidă Pentru asamblare: 300g pișcoturi Savoiardi (sau ladyfingers) 300ml cafea espresso tare, răcită 2-3 linguri de lichior (Amaretto sau Marsala, opțional) […]
Ce bine arata rulourile de dovlecel