Rulouri fragede cu susan din: lapte, unt, drojdie, faina, zahar, sare, sare de mare, praf de ceapa, praf de usturoi, susan alb. Ingrediente: 1 1/2 cani lapte 8 linguri unt nesarat , taiat bucati, plus 2 linguri unt topit 4 1/2 lingurita drojdie uscata 4 cani faina 3 linguri zahar 1 lingura sare 1 1/2 […]
Reteta zilei: Rulouri cu marmelada de portocale
PrinteazaRulouri cu marmelada de portocale din: aluat de patiserie, marmelada de portocale, zahar brun, suc de portocale.
Ingrediente:
- 300gr aluat de patiserie
- ¼ cana marmeladă de portocale
- 3 linguri de zahăr brun
- 3 linguri de suc de portocale
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 160C.
Intindeti aluatul într-un dreptunghi mare.
Se întinde marmelada uniform peste aluat.
Rulati apoi aluatul.
Ungeti o tava de briose. In fiecare forma adaugati cate 1 linguriță suc de portocal și zahăr brun în partea de jos.
Se taie aluatul. Asezati in tava fiecare bucata taiata. Stropiti cu suc de portocale și presarati cu zahăr brun.
Se dă la cuptor timp de 15-17 minute.
Scoateti din taca si serviti rulourile calde.
Rulouri cu marmelada de portocale
Pofta buna!
Rulouri de paine cu branza din: paine integrala, branza, unt. Ingrediente: 9 felii de paine integrala 9 felii de branza 2 1/2 linguri de unt Mod de preparare: Taiati coaja de la fiecare felie de paine. Puneti cate o felie de branza pe fiecare felie de paine. Rulati bine. Se incalzeste o tigaie mare […]
Rulouri cu crema de branza si nuci
Rulouri cu crema de branza si nuci din: drojdie uscata, zahar, lapte, zahar brun, esenta de vanilie, ou, galbenus de ou, faina, sare, unt, nuci pecan, nuci, stafide, scortisoara, sare, cuisoare,crema de branza, zahar pudra, lapte batut. Ingrediente aluat: 1 pachet de drojdie uscata ½ lingurita de zahar , plus ¼ cana zahar ½ cana […]