Reteta zilei: Rulouri cu marmelada de portocale

Printeaza

Rulouri cu marmelada de portocale din: aluat de patiserie, marmelada de portocale, zahar brun, suc de portocale.

 

Ingrediente: 

  • 300gr aluat de patiserie
  • ¼ cana marmeladă de portocale
  • 3 linguri de zahăr brun
  • 3 linguri de suc de portocale

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 160C.

Intindeti aluatul într-un dreptunghi mare.

Se întinde marmelada uniform peste aluat.

Rulouri_cu_marmelada_de_portocale

Rulati apoi aluatul.

Rulouri_cu_marmelada_de_portocale_02
Ungeti o tava de briose. In fiecare forma adaugati cate 1 linguriță suc de portocal și zahăr brun în partea de jos.

Rulouri_cu_marmelada_de_portocale_03
Se taie aluatul. Asezati in tava fiecare bucata taiata. Stropiti cu suc de portocale și presarati cu zahăr brun.

Rulouri_cu_marmelada_de_portocale_04
Se dă la cuptor timp de 15-17 minute.

Scoateti din taca si serviti rulourile calde.

Rulouri_cu_marmelada_de_portocale_05

Rulouri cu marmelada de portocale

Rulouri_cu_marmelada_de_portocale_05

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Rulouri fragede cu susan

Rulouri fragede cu susan din: lapte, unt, drojdie, faina, zahar, sare, sare de mare, praf de ceapa, praf de usturoi, susan alb. Ingrediente: 1 1/2 cani lapte 8 linguri unt nesarat , taiat bucati, plus 2 linguri unt topit 4 1/2 lingurita drojdie uscata 4 cani faina 3 linguri zahar 1 lingura sare 1 1/2 […]

 

 

Rulouri de paine cu branza

Rulouri de paine cu branza din: paine integrala, branza, unt. Ingrediente: 9 felii de paine integrala 9 felii de branza 2 1/2 linguri de unt   Mod de preparare: Taiati coaja de la fiecare felie de paine. Puneti cate o felie de branza pe fiecare felie de paine. Rulati bine. Se incalzeste o tigaie mare […]

Rulouri cu crema de branza si nuci

Rulouri cu crema de branza si nuci din: drojdie uscata, zahar, lapte, zahar brun, esenta de vanilie, ou, galbenus de ou, faina, sare, unt, nuci pecan, nuci, stafide, scortisoara, sare, cuisoare,crema de branza, zahar pudra, lapte batut. Ingrediente aluat: 1 pachet de drojdie uscata ½ lingurita de zahar , plus ¼ cana zahar ½ cana […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.