Bateti cotletele cu ciocanul de carne si condimentați cu sare și piper. Bateți 2 ouă într-un castron mediu.
Tăiați untul în 8 bucăți, aproximativ 1/2 lingură fiecare.
Deasupra fiecărui cotlet de porc, așezați o bucată de unt și puțină brânză, înfășurați si sigilati marginile. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Se înmoaie fiecare rulou în ou, apoi se acoperă cu făină, se înmoaie din nou în ou și se acoperă cu pesmet.
Rumeniti rulourile pe toate laturile. Reduceți focul și gătiți încă 10-15 minute.
Lăsați să se odihnească timp de 5 minute și serviți cu garnitura dupa preferinta.
Cotlete de porc cu mozzarella din: cotlete de porc, ceapa, mozzarella, maioneza, piper, sare. Ingrediente: 4 cotlete de porc 1 ceapă 1/2 cană de brânză mozzarella rasa 8 lingurițe maioneză piper si sare, dupa gust Mod de preparare: Spălați cotletele de porc și uscați-le cu șervețele de hârtie. Condimentați ambele părți cu […]
Friptura de porc cu sos de soia din: friptura de porc, sos de soia, otet balsamic, sos worchestershire, suc de lamaie, mustar dijon, piper, usturoi, ulei. Ingrediente: 2 fripturi de porc 2 1/2 linguri sos de soia 2 linguri de oțet balsamic 2 linguri sos worcestershire 1 linguriță suc de lămâie 1 linguriță de muștar […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.