Reteta zilei: Rulouri de pui in aluat

Printeaza

Rulouri de pui in aluat din: piept de pui, sunca, aluat, unt topit, sare, piper, busuioc, nuci de pin, usturoi, parmezan, unt.

Poate te intereseaza si Rulouri din piept de pui, în sos de vin cu ciuperci

Ingrediente:

  • 2 piepti de pui
  • 2 felii subtiri de sunca
  • 8 foi de aluat
  • 20 g unt, topit
  • Sare și piper negru proaspat macinat

Ingrediente pentru untul aromatizat:

  • 1 legatura busuioc proaspăt, tocat
  • 15g nuci de pin, prăjite
  • 1 cățel de usturoi, zdrobit
  • 15g parmezan, ras
  • 50-70g unt nesărat

 

Mod de preparare:

Preparati untul aromatizat, procesati la blender frunzele de busuioc, nuci de pin și usturoiul până se omogenizeaza.

Adaugati parmezan și 1/4 linguriță de sare și procesati din nou.

Transferati intr-un bol, adaugati untul si omogenizati cu o spatula.

Inveliti in folie si dati la rece.

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.

Bateti pieptul de pui cu ciocanul de snitele, se adauga in mijloc cate o bucata de unt aromatizat, rulati, asezonati, imbracati in sunca, avand grija sa nu lasati marginile neinvelite.

Imbracati in aluat si ungeti apoi cu unt topit. Dati la cuptor timp de 30 minute.

Se servesc calde cu piure de cartofi și morcovi sotati.

 

Rulouri de pui in aluat

Rulouri_de_pui_in_aluat_11

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.