Reteta zilei: Rulouri de pui umplute, invelite in prosciutto

Printeaza

Rulouri de pui umplute, invelite in prosciutto din: rosii uscate, piept de pui, sare, piper, maioneza, busuioc, prosciutto, ulei de masline, sos de rosii.

Poate te intereseaza si:

Ingrediente: 

  • 4 jumatati de rosii uscate
  • 4 bucati piept de pui, dezosat
  • sare si piper
  • ¼ cană maioneza
  • 2 linguri de busuioc proaspăt tocat
  • 8 felii prosciutto
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 cesti sos de rosii

 

 

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C. Se presara pieptul de pui pe ambele parti cu sare si piper.

Hidratati rosiile in apa aproximativ 20 de minute, apoi tocati si amestecati impreuna cu maioneza si busuioc.

Pe fiecare bucata de piept de pui puneti amestec de rosii si maioneza. Rulati pieptul de pui.

Inveliti fiecare rulou in cate 2 felii de prosciutto si fixati cu 2 scobitori.

Asezati intr-o tava in care ati pus hartie de copt si ungeti cu putin ulei de masline. Coaceți pentru 18-22 minute.

Lasati sa se odihneasca timp de 5 minute, timp in care încălziti sosul de rosii. Feliati si serviti cu sos cald.

 

Rulouri de pui umplute, invelite in prosciutto

Rulouri de pui umplute, invelite in prosciutto

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. vreau si eu din rulourile de pui umplute

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.