Reteta zilei: Rulouri de sparanghel

Printeaza

Rulouri de sparanghel din: aluat de foietaj, unt topit, sparanghel, ceapa, dafin, vin alb, ierburi aromatice, sare, piper, salata.

 

Ingrediente: 

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 50gr unt topit
  • 16 fire sparanghel

Ingrediente sos:

  • 2 cepe, tocate
  • 1 frunza dafin
  • 150ml vin alb
  • 175 gr unt
  • 1 lingura ierburi aromatice, tocate
  • sare si piper
  • salata, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200C. Taiati aluatul in 4 parti egale. Ungeti cu unt topit.

In fiecare bucata de aluat, adaugati cate 4 fire de sparangel, apoi rulati, astfel incat sparanghelul sa fie impachetat in aluat.

Ungeti cu unt topit si dati la cuptor timp de 8 minute.


Intre timp, puneti ceapa, frunza de dafin si vinul intr-o tigaie.

Acoperiti si gatiti pana se evapora lichidul.

Transferati intr-un bol, adaugati untul si amestecati sa se topeasca.

Incorporati verdeturile si asezonati cu sare si piper.

Adaugati apoi sosul in tigaie si pastrati cald.


Serviti rulourile cu sos si salata.

Rulouri de sparanghel

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Rulouri de sparanghel cu vin

Rulouri de sparanghel cu vin din: aluat de foietaj, unt topit, sparanghel, ceapa, dafin, vin alb, ierburi aromatice, sare, piper. Ingrediente:  1 foaie aluat de foietaj 50gr unt topit 16 fire sparanghel Pentru sos: 2 cepe, tocate 1 frunza dafin 150ml vin alb 175 gr unt 1 lingura ierburi aromatice, tocate sare si piper   Mod […]

 

Rulouri de sparanghel in sos de curry

Rulouri de sparanghel in sos de curry din: piept de pui, sparanghel, ulei, smantana, unt, mustar, curry, sare, piper. Ingrediente: 1 piept mare de pui 1 legătură de sparanghel ulei Pentru sos: 200 g smântână 1 linguriţă cu unt 100 g muştar iute 1 vârf de cuţit de curry sare piper   Mod de preparare: Feliază […]

 

Rulouri cu sparanghel si branza

Rulouri cu sparanghel si branza din: sparanghel, jambon, branza, patrunjel, pesmet, oua, ulei, sare. Ingrediente: 8 tije de sparanghel verde sare 8 felii de jambon 8 felii subţiri de brânză 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt 2 ouă pesmet ulei pentru prăjit Mod de preparare: Sparanghelul se curăţă, se spală şi se cojeşte. Apoi se înăbuşe în […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.