Reteta zilei: Rulouri umplute cu carne de porc si legume

Printeaza

Rulouri umplute cu carne de porc si legume din: sos de soia, otet de orez, zahar brun, ulei, varza, morcov, usturoi, ghimbir, sare, piper, carne de porc, praz, aluat, ou, sos dulce-acru, sos de chili.

 

Ingrediente:

  • 1/4 cana sos de soia
  • 2 linguri otet de orez
  • 1 lingura zahar brun
  • ulei vegetal
  • 4 cani varza
  • 1/2 cana morcov tocat
  • 4 catei de usturoi , zdrobit
  • 1 lingura de ghimbir, ras
  • sare si piper proaspat macinat
  • ½ kg carne de porc
  • 6 fire praz, felii subtiri
  • Aluat de placinta, taiat patrate
  • 1 ou , batut
  • sos dulce- acru sau dulce sos de chili pentru servire

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mic , combinati sos de soia , otet și zahar si pastrati deoparte. Intr-o tigaie mare, adaugati putin ulei, apoi incorporate varza , morcov, usturoi , ghimbir si se condimenteaza cu sare și piper. Gatiti 3-5 minute.

Dati focul la mare, adaugati carne de porc si amestecul de soia . Gatiti 5-7 minute.

adauga prazul, se mai gateste 1 minut si se transfera pe o farfurie.

Pe o suprafata de lucru se pune aluatul taiat patrate si se umple cu aproximativ 1 lingura de amestec de carne de porc cu legume.

Rulati si ungeti cu ou pe margi, impaturiti ca la sarmale.

Incalziti cuptorul la 200C. Ungeti o tava cu ulei, asezati rulourile si dati la cuptor pentru aproximativ 10 minute .

serveste cu sos dulce -acrișor sau sos de chili.

 

Rulouri umplute cu carne de porc si legume

Rulouri umplute cu carne de porc si legume

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.