Rulouri umplute cu crema caramel din: faina, zahar, ulei, frisca, vanilie, unt. Ingrediente: 550 ml apă 220 g făină 100 g zahăr 120 ml ulei 60 ml frişca lichidă esenţă de vanilie 160 g zahăr pudră 80 g unt puţin sărat 200 ml frişca lichidă Mod de preparare: Se pune apa într-un vas, se […]
Reteta zilei: Rulouri umplute cu jeleu de cirese
PrinteazaRulouri umplute cu jeleu de cirese din: tortilla, ulei de canola, inghetata de vanilie, frisca, jeleu de cirese, zahar pudra.
Ingrediente:
- 1 pachet tortilla
- ¾ cana ulei de canola
- 1 cutie inghetata de vanilie
- 1 bol de frisca
- 1 borcan jeleu de cirese
- Zahar pudra
Mod de preparare:
Incalziti tortilla cateva secunde intr-o tigaie, umpleti fiecare tortilla cu cate 1-2 linguri de jeleu de cirese, apoi rulati si inchideti la capete.
Incalziti uleiul intr-o tigaie, apoi prajiti rulourile cateva minute pe fiecare parte.
Scoateti pe prosoape de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces, transferati apoi pe un platou.
Serviti rulourile cu zahar pudra presarat deasupra, inghetata de vanilie si frisca.
Dupa preferinta, puteti decora cu cirese intregi din jeleu.
Rulouri umplute cu jeleu de cirese
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulouri umplute cu crema de branza
Rulouri umplute cu crema de branza din: faina, cacao, zahar pudra, esent de rom, untura, ou, galbenus de ou, sare, scortisoara, banza de vaci, ciocolata. Ingrediente: Pentru rulouri: 200 g faina 1 lingurita cacao neindulcita 1 lingura zahar pudra 2 linguri esenta de rom 20g untura topita 1 ou+ 1 galbenus de ou 1 varf […]
Pofta buna!
Ce bine arata rulourile