Sarmale de Post cu Orez Sălbatic și Legume din: varza murata, orez salbatic, pastarnac, telina, cartod dulce, ulei de masline, sare, piper, foi de dafin, paprika afumata. Explorați o interpretare contemporană a sarmalelor de post, combinând orezul sălbatic cu o selecție de legume. Această rețetă aduce un gust unic, îmbogățind mesele de post cu gusturi […]
Reteta zilei: Salata cu branza de capra
PrinteazaSalata cu branza de capra din: salata creata, ardei iute, portocala, branza de capra, suc de portocale, ulei de masline, usturoi, zahar, sare, piper, smantana.
Poate te intereseaza si Salata de broccoli cu bacon
Ingrediente:
- 1 salata creata
- 1 ardei iute, feliat
- 1 portocala, taiata bucati
- 120gr brânză de capră
- 1/4 ceasca suc de portocale
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 catel de usturoi, presat sau maruntit
- 1 linguriță de zahăr
- sare, dupa gust
- piper negru, dupa gust
- 1 lingura smântână
Mod de preparare:
Tocati salata si puneti intr-un castron.
Pentru a pregati dressing-ul, combinati sucul de portocale, ulei de măsline, usturoi, zahăr, sare și piper într-un borcan mic. Se agită bine. Apoi se adaugă smântâna și se agită din nou.
Adaugati jumatate din dressing, peste salata, apoi adauga feliile de ardei iute și portocala. Amestecati bine.
Mai adaugati dressing, dupa gust. Inainte de servire presarati branza, amestecati si serviti.
Salata cu branza de capra
Pofta buna!
Țuica Fiartă : Aroma Iernii într-o Cească
Țuica Fiartă : Aroma Iernii într-o Cească din: tuica de pruna, zahar brun, stele de anason, batoane de vanilie, coaja de lamaie si coaja de portocala. Veniți să descoperiți o rețetă de țuică fiartă care redefinește tradiția. Este o variantă modernă a unei băuturi tradiționale românești, perfectă pentru a vă încălzi în serile friguroase de […]
Foarte buna salata cu branza