Reteta zilei: Salata de calamar cu avocado si coriandru

Printeaza

Salata de calamar cu avocado si coriandru din: calamar, ceapa, ardei iute, suc de limeta, ardei gras, coriandru, ulei de masline, avocado, sare, fulgi de ardei.

 

Ingrediente:

  • 500gr calamar proaspete, curățat
  • 2 cepe, tocate marunt
  • 2 ardei iuti, tocati
  • sucul de la 2 limete
  • 1 ardei gras, tocat
  • 2 linguri coriandru, tocat
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 1 avocado, tocat
  • ½ linguriță sare
  • ⅛ lingurita zdrobit fulgi de ardei rosu

 

Mod de preparare:

Taiati calamarul inele.

Aduceti o oală mare de apă sărată la fiert, apoi se adauga calamarul și se fierbe timp de 60-90 de secunde.

Scoateți calmar și transferati in gheata. Scurgeti.

Combinati ceapa, ardei iute, suc de lămâie, ardei gras, coriandru si ulei de masline si se amesteca.

Adaugati calamaril, avocado, sare și fulgi de ardei.

Amestecati usor si serviti.

 

Salata de calamar cu avocado si coriandru

Salata_de_calamar_cu_avocado_si_coriandru_07

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Salata de calamar cu avocado

Salata de calamar cu avocado din: calamar, ceapa, ardei iute, suc de limeta, ardei gras, coriandru, ulei de masline, avocado, sare, fulgi de ardei. Ingrediente: 500 g calamar proaspete, curățat 2 cepe, tocate marunt 2 ardei iuti, tocati sucul de la 2 limete 1 ardei gras, tocat 2 linguri coriandru, tocat 2-3 linguri ulei de […]

 

Salata de calamar cu sparanghel

Salata de calamar cu sparanghel din: inele de calamar, salata verde, rucola, iceberg, sparanghel, morcov, rosii, coaja de lamaie, suc de lamaie, chimen, boia dulce, ulei de masline, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 500 g inele de calamar 500 g mix de salată verde, rucola și iceberg 5 fire sparanghel 1 morcov 2 roșii ½ lămăie […]

Salata de calamar cu fasole cannellini, rucola si ardei iute

Salata de calamar cu fasole cannellini, rucola si ardei iute din: calamar, sare, piper negru, fasole cannellini, ardei iuţi proaspeţi, rucola, lămâie verde sau galbena, ulei de măsline, ulei de măsline extravirgin. Ingrediente: 1 kg calamar, tranşat şi curăţat de intestine sare şi piper negru proaspăt măcinat conservă de 400 g de fasole cannellini 2 ardei iuţi proaspeţi, unul roşu […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Arata bine salata de calamar 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.