Reteta zilei: Salata calda de conopida, ardei gras, migdale si capere
PrinteazaSalata calda de conopida, ardei gras, migdale si capere din: conopida, ardei gras rosu, ulei de masline, sare, piper, migdale, masline, capere, patrunjel, lamaie.
Ingrediente:
- 1 conopida, rupta buchetele
- 1 ardei gras rosu, fara seminte, cuburi
- 2 linguri ulei de masline
- sare și piper negru proaspat macinat, dupa gust
- 3 linguri migdale
- 2/3 ceasca masline verzi, feliate
- 1-2 linguri capere
- 2 linguri patrunjel, tocat
- lamaie
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 220C . Puneti conopida si ardeiul intr-un bol si amestecati cu ulei de masline. Asezonati, dupa gust cu sare si piper, asezati intr-o tava pe hartie de copt si dati la cuptor pentru 20 de minute.
Tocati migdalele si caperele, dupa cele 20 de minute, scoateti tava din cuptor si imprastiati si migdalele, patrunjelul si caperele. Dati la cuptor pentru inca 10-15 minute.
Scoateti din cuptor, transferati intr-un bol mare, adaugati maslinele, stoarceti zeama de lamaie si serviti salata calda.
Salata calda de conopida, ardei gras, migdale si capere
Pofta buna!
Foarte buna salata