Risotto cu Ghebe și Parmezan – un preparat clasic italian, adaptat cu ingrediente locale pentru a aduce pe masa ta o combinație savuroasă și reconfortantă. Ghebele, cu textura lor delicată și gustul ușor pământos, sunt partenerul ideal pentru cremozitatea risotto-ului și aroma intensă a parmezanului. Această rețetă este perfectă pentru a valorifica ciupercile de sezon […]
Reteta zilei: Salata cu carne de crab si legume
PrinteazaSalata cu carne de crab si legume din: oua, castravete, carne de crab, ceapa verde, porumb, maioneza, sare, piper.
Ingrediente:
- 5 oua, tocate
- 1 castravete, tocat
- carne de crab fiarta si tocata
- 2 fire de ceapa verde, tocata
- 1 cutie porumb
- 3 linguri de maioneza
- Sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare. Asezonati cu sare si piper dupa gust.
Dati la rece. Serviti rece sau la temperatura camerei.
Salata cu carne de crab si legume
Pofta buna!
Tinctură de mărar pentru digestie
Tinctură de mărar pentru digestie: Remediu natural pentru o digestie sănătoasă. Mărarul (Anethum graveolens) este o plantă aromatică utilizată în medicina tradițională pentru proprietățile sale digestive și carminative. Tinctura de mărar este un remediu natural eficient pentru ameliorarea disconfortului digestiv, reducerea balonării și stimularea secrețiilor gastrice. Ingrediente 100 g semințe de mărar (uscate și mărunțite) […]
Incoming search terms:
- salata de crabi
- salata din crabi
Interesanta salata asta, dar de unde iau carne de cab, asta-i marea intrebare 🙂
Se gaseste la cutie mai prin orice supermarket
Un deliciu este salata asta