Reteta zilei: Salata cu piept de pui, ridichi, fasole neagra si avocado
PrinteazaSalata cu piept de pui, ridichi, fasole neagra si avocado din: pui, fasole neagra, avocado, suc de lamaie, ridichi, ceapa verde, coriandru, sare, piper, ulei de masline, maioneza, chimen si sos tabasco.
Ingrediente:
- 2 cesti cuburi de pui fiert
- 1 cutie fasole neagra, clatita și scursa
- 2 avocado, decojite si taiate cubulete
- 1 lingura suc proaspat de lamaie
- 1 legatura ridichi (aproximativ 10 ridichi) spalate, taiate bucati
- 1/2 cana ceapa verde feliata
- 1/2 cana coriandru proaspat tocat
- sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust
pentru dressing:
- 1 1/2 lingura ulei de masline
- 3 linguri maioneza
- 2 linguri suc proaspat de lamaie
- 1 lingurita chimen
- 1-2 lingurite sos tabasco
Mod de preparare:
Amestecati uleiul de masline, maioneza, sucul de lamaie, chimenul și sosul tabasco pentru a prepara dressing-ul.
Puneti fasolea intr-un castron si se amesteca cu aproximativ jumatate din sos, apoi lasați la marinat. Intr-un bol mic puneti bucatile de avocado si adaugati 1 lingura de suc de lamaie.
Adaugați ridichiile si bucatile de pui peste fasolea marinata. Incorporati ceapa verde și coriandrul tocat, apoi adaugati avocado. Asezonati cu sare si piper dupa gust, adaugati restl de dressing si serviti imediat.
Salata cu piept de pui, ridichi, fasole neagra si avocado
Pofta buna!
Delicioasa salata asta
MI-ai facut o mare pofta
Arata bine rau salata