Salata de fenicul cu ceapa marinata din: fenicul, portocale, rosii, ceapa rosie, suc de lamaie, suc de portocale, fenicul, sare de mare, piper, ulei de masline.
Marinați ceapa roșie în sucul de lămâie timp de 10 minute.
Adăugați ceapa roșie scursa de suc cu fenicul și portocalele într-un bol, adăugați sare și piper, suc de portocale, ulei de măsline și frunze de fenicul.
Salata de fasole, ciuperci si fenicul din: fasole, ciuperci, fenicul, usturoi, lamaie, ulei, marar, sare, piper. Ingrediente: 400 g fasole verde 400 g ciuperci proaspete sau din conservă 1 bulb mic de fenicul 1 căţel de usturoi zeama de la 1 lămâie 75 ml ulei extravirgin de măsline 1 legătură mărar sare piper Mod de […]
Fenicul Gratinat cu Gruyere din: bulbi de fenicul, smantana, branza gruyere, unt, sare, pipet, nucsoara. Este o îmbinare perfectă între dulceața subtilă a feniculului și bogăția brânzei Gruyere, creând o garnitură de neuitat, care transformă orice masă într-o ocazie specială. Această rețetă aduce un nou nivel de sofisticare și textură la clasica noțiune de gratin, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.