Reteta zilei: Salata de legume calde cu carne de pui la gratar
PrinteazaSalata de legume calde cu carne de pui la gratar din: pulpe de pui la gratar, dovlecel, porumb, rosie, ceapa, fasole neagra, ulei de masline, otet de vin rosu, suc de lamaie, sare, piper, praf de chilli, sos barbeque, ceapa verde.
Ingrediente:
- 1 pulpa de pui la gratar
- 1 dovlecel, cuburi
- 1 cana porumb
- 1 rosie
- 1 ceapa
- 3/4 cana de fasole neagra
- 1/4 ceasca ulei de masline
- 1/4 ceasca otet de vin rosu
- 1 lingura suc de lamaie
- Sare, piper, praf de chili
- sos barbeque
- ceapa verde pentru servire
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mare, se incalzeste uleiul de masline, se adauga sare, piper, porumbul, ceapa si dovleceii. Se presara praf de chili. Sotati pentru aproximativ 5 minute.
Apoi se adauga fasolea si otetul. Continuati sa gatiti pentru alte cateva minute.
Dupa ce legumele sunt aproape gata, se adauga rosiile tocate si gatiti pana cand rosiile s-au înmuiat, obtinand un fel de sos. Intre timp, feliati carnea de pui, adauga sos barbeque.
Serviti intr-un bol punand carnea de pui deasupra. Garnisiti cu ceapa verde feliata.
Salata de legume calde cu carne de pui la gratar
Pofta buna!
Ce bine arata salata de legume cu pui