Reteta zilei: Salata cu legume la gratar cu dressing de otet balsamic si parmezan
PrinteazaSalata cu legume la gratar cu dressing de otet balsamic si parmesan din: dovlecei, sparanghel, ardei grasi, spanac, parmezan, ulei de masline, sare, piper, ulei de masline, canola, otet balsamic, miere, sare si piper.
Poate te intereseaza si Salata cu legume la gratar
Ingrediente:
- 3 dovlecei tăiati
- 1 buchet sparanghel
- 2 ardei grasi
- Spanac proaspat
- 3/4 cana parmezan ras
- 1/4 ulei de măsline
- 1 linguriță de sare
- piper
Ingrediente dressing:
- ulei de masline
- ulei de canola
- 3 linguri de oțet balsamic
- 2 linguri de miere
- sare și piper
Mod de preparare:
Așezați legumele proaspete într-un castron mare si amestecati cu ulei de măsline, sare și piper. Gatiti pe gratar cateva minute.
În timp ce legumele sunt pe gratar preparati dressing-ul combinand si amestecand bine toate ingredientele.
Scoateți legumele de pe gratar si taiatile in bucati mai mici. Puneti-le intr-un bol, adaugati dressing-ul si parmezanul ras. Serviti salata calda.
Salata cu legume la gratar cu dressing de otet balsamic si parmezan
Pofta buna!
Am facut si a iesit dementiala salata asta 🙂
Foarte buna salata asta!
Imi place salata asta
Foarte buna salata cu legume, foarte buna