Salată de Quinoa cu Căpșuni din: quinoa, apa, capsuni, avocado, ceapa, migdale, feta, menta, ulei, otet, miere, sare, piper. Este o opțiune perfectă pentru zilele calde de vară, combinând savoarea dulce a căpșunilor cu textura crocantă a quinoei. Această salată este nu doar delicioasă, ci și extrem de sănătoasă, fiind bogată în proteine, fibre și […]
Reteta zilei: Salata de legume cu orz
PrinteazaSalata de legume cu orz din: orz, sare de mare, porumb, rosii, sparanghel, branza, busuioc, dressing, sare, piper.
Ingrediente:
- 450gr orz
- 1 lingura de sare de mare
- 2 stiuleti de porumb
- 300gr roșii, taiate in jumatati
- 1 legatura sparanghel, tăiat bucati
- 120gr branza, maruntita
- busuioc
- dressing, dupa preferinta
- sare
- piper
Mod de preparare:
Aduceti o oală mare de apă la fiert. Adăugați sarea de mare, împreună cu orzul. Se amesteca și se fierbe 15-20 de minute.
Se scurge și se clătește cu apă rece.
Intre timp, puneti porumbul pe gratar timp de 8-10 minute. Se lasă să se răcească apoi se taie.
Intr-un bol mare se adauga orz, porumb, roșii, sparanghel și brânză.
Se adaugă în busuioc si se amesteca. Se toarnă dressing, asezonati cu sare si piper, dupa gust si apoi amestecati pentru a se combina.
Se serveste imediat.
Salata de legume cu orz
Pofta buna!
Salată Grecească cu Quinoa din: quinoa, apa, castravete, rosii, ardei, ceapa, masline, branza feta, oregano, ulei, suc de lamaie, usturoi, sare, piper. Îmbogățind acest clasic cu quinoa, obținem o versiune modernă, plină de proteine și fibre, care transformă o simplă salată într-un fel principal sățios și echilibrat. Această salată grecească este perfectă pentru o masă […]
Salată de Boeuf: Rețeta Clasică
Salată de Boeuf: Rețeta Clasică din: carne de vita, morcovi, cartofi, pastarnac, castraveti, mazare, castraveti, maioneza, sare, piper, mustar. Salata de boeuf este un fel de mâncare indispensabil în meniul festiv românesc, apreciat pentru versatilitatea și gustul său savuros. Combinând legume fierte cu bucăți de carne și maioneză, această salată poate servi atât ca aperitiv, […]