Reteta zilei: Salata de legume sote cu branza feta

Printeaza

Salata de legume sote cu branza feta din: cartofi, ciuperci, morcovi, dovlecei, ceapa rosie, ardei gras, usturoi, ulei de masline, rozmarin, oregano, otet balsamic, sare, piper, branza feta.

 

Ingrediente:

Mod de preparare:

Intr-o tigaie mare adaugati legumele tocate, usturoi, ulei și ierburi. Se amestecă bine.

Dati la cuptor pentru 30 de minute la 200C. amestecă o dată sau de două ori în cele 30 de minute cat se tin in cuptor.

Scoateți legumele într-un castron de servire. Amestecati cu oțet balsamic, sare și piper.

Se presara feta maruntita și se servesc calde.

 

Salata de legume sote cu branza feta

Salata de legume sote cu branza feta

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Sote de legume cu kaizer

O reteta delicioasa de sote cu: orez, morcovi, ceapa, praz, kaizer, masline, capere, pasta de tomate, pasta de ardei  dulce, usturoi, ulei, sare, piper, patrunjel, ardei capia, ciuperci. Ingrediente: 150 g orez 3 morcovi două cepe un fir de praz mic 300 g kaizer 200 g măs­line capere o lingură cu pastă de tomate o […]

 

Sote de legume

Sote de legume din: cartofi, morcovi, radacina de patrunjel, telina, fasole verde, unt, vin alb, pudra de chimen, coriandru, cimbru, dovlecel, busuioc, sare, iper. Ingrediente: 500 g cartofi mai mici 2 morcovi mari 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 200 g fasole verde (conserva) 50 g unt 100 ml vin alb pudra de chimen […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Foarte buna salata de legume cu branza

  2. Si mie-mi place salata de legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.