Vinete murate pentru iarnă – Rețeta tradițională cu un gust acrișor și ușor picant, perfect pentru a însoți felurile grele de mâncare în sezonul rece. Aceste murături sunt ușor de preparat și reprezintă o sursă excelentă de vitamine și probiotice, ajutând la digestie și la menținerea sănătății sistemului imunitar. De-a lungul iernii, vinetele murate sunt […]
Reteta zilei: Salata cu linte si varza de Bruxelles
PrinteazaSalata cu linte si varza de bruxelles din: varza de bruxelles, linte verde, coriandru, frunze de patrunjel, ceapa rosie, otet balsamic, ulei de masline, sare de mare, piper.
Ingrediente
- 400 g varza de Bruxelles
- 3 cani linte verde fiarta
- coriandru
- frunze de patrunjel
- 1 ceapa rosie
- otet balsamic
- ulei de masline
- sare de mare si piper negru proaspat macinat
Mod de preparare:
incalzeste cuptorul la 200 ° C. Se spala si se taie verzele de Bruxelles in jumatati. Puneti pe o foaie de copt intr-o tava, stropiti cu ulei de masline.
Presarati cu piper si dati la cuptor pentru 25 de minute. Tocati ceapa marunt, la fel si coriandrul si patrunjelul.
Intr-un castron puneti verdeata, lintea, verzele de bruxelles, ceapa si amestecati bine.
Asezonati cu sare si piper si adaugati otet balsamic dupa gust. Serviti imediat.
Salata cu linte si varza de Bruxelles
Pofta buna!
Punch cu Vodcă și Căpșuni – Rețetă Răcoritoare pentru Petreceri. Ușor de preparat și adaptabilă după gusturi, punch-ul de vodcă cu căpșuni este ideal pentru a fi servit în zilele călduroase de vară sau în serile de weekend cu prietenii. Ingrediente: 500 g căpșuni proaspete, tăiate felii 200 ml vodcă 500 ml suc de portocale […]
A fost buna salata de linte?