Lebăr Festiv – Aroma Tradiției Românești din: ficat de porc, carne de porc, slanina, ceapa, usturoi, sare, piper, boia dulce, rozmarin. Lebărulul este o rețetă tradițională românească ce aduce în farfurie gustul bogat al sărbătorilor de odinioară. Perfect pentru ocazii speciale sau pentru a vă răsfăța familia, acest lebăr este o combinație de arome și […]
Reteta zilei: Salata mixta
PrinteazaSalata mixta din: varza, salata verde, varza rosie, nuci, branza, rosii, avocado, morcovi, fasole, crutoane, sare, ulei si otet balsamic.
Ingrediente:
- 1/2 varză alba
- 1 salata verde
- 1/2 varza rosie
- nuci
- branza
- rosii
- avocado
- morcovi
- fasole
- crutoane
- sare
- ulei
- otet balsamic
Mod de preparare:
Spalati si tocati atat varza alba, cat si cea rosie. Puneti varza intr-un bol mare de salata.
Spalati bine salata verde. Tocati-o si pe aceasta. Adaugati in bol alaturi de varza.
Dupa preferinta, adaugati restul ingredientelor, asezonati cu sare, adaugati ulei si otet balsamic si serviti.
Salata mixta
Pofta buna!
Cotlet de Porc Pane – Rețetă Delicioasă
Cotlet de Porc Pane – Rețetă Delicioasă din: cotlet de porc, sare, piper, oua, pesmet, faina, ulei vegetal. Cotletul de porc pane este un preparat clasic și iubit în bucătăria internațională. Această rețetă a cucerit inimile gurmanzilor din întreaga lume datorită texturii fragede a cărnii de porc, acoperite cu un strat crocant și arome delicioase. […]
O sa incerc si eu salata mixta, dar cred ca renunt la nuci
Foarte buna salata mixta 🙂