Varză la Cuptor cu Smântână și Brânză – Această rețetă combină prospețimea verzei cu cremozitatea smântânii și savoarea brânzei, rezultând un fel de mâncare bogat în arome și texturi. Este un preparat ușor de realizat, dar suficient de sofisticat pentru a fi servit la ocazii speciale. Varza la cuptor cu smântână și brânză nu […]
Reteta zilei: Salata de paste cu creveti
PrinteazaSalata de paste cu creveti din: fettuccine, creveti, ulei de masline, rozmarin, usturoi, branza feta, busuioc, piper, ceapa verde, sare, lamaie.
Ingrediente:
- 1 pachet fettuccine
- 1/2 kg creveti decorticati
- 1/4 ceasca ulei de masline
- 1/4 lingurita rozmarin proaspat, tocat
- 1 catel de usturoi, pisat
- 1 ceasca branza feta, maruntita
- 1 ceasca busuioc
- piper negru proaspat macinat
- 1 lingura ceapa verde feliata
- sare
- lamaie
Mod de preparare:
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurgeti si pastrati deoparte.
Intr-o tigaie incalziti ulei si adaugati crevetii. Prajiti 1-2 minute pe fiecare parte. Scoateti din tigaie si pastrati deoparte.
Puneti pastele intr-un castron, stropiti cu ulei de masline. Adaugati busuioc si branza feta. Amestecati usor.
Taiati crevetii bucati si adaugati deasupra. Presarati sare dupa gust.
Adaugati ceapa verde feliata, presarti piper si stoarceti lamaie.
Amestecati usor si serviti.
Salata de paste cu creveti
Pofta buna!
Ceai de coada-soricelului și lemn dulce
Ceai de coada-soricelului și lemn dulce – este o băutură , cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra sănătății. Coada-soricelului, o plantă medicinală utilizată din timpuri străvechi, este recunoscută pentru efectele sale antiinflamatorii, digestive și calmante. Lemnul dulce adaugă o notă dulceagă și contribuie la echilibrarea gustului, în timp ce oferă beneficii suplimentare pentru sănătatea respiratorie […]
Arata foarte bine salata de paste