Brânza Paneer – este o brânză proaspătă, nelipicioasă, originară din subcontinentul indian. Este un ingredient esențial în multe preparate tradiționale indiene și este apreciată pentru textura sa fermă și gustul său neutru, care absoarbe cu ușurință aromele condimentelor și sosurilor. Istoria Brânzei Paneer Brânza Paneer are o istorie îndelungată în India, fiind menționată în texte […]
Reteta zilei: Salata de paste cu legume si sos
PrinteazaSalata de paste cu legume si sos din: spaghete, sos hoisin, sos sriracha, ceapa verde, coriandru, ardei gras, edamame, alune.
Ingrediente:
- 240gr spaghete integrale
- ¼ ceasca sos hoisin
- 1 lingura sos sriracha
- 3 fire ceapa verde
- ½ buchet coriandru proaspat
- 1 ardei gras rosu
- 1 cana congelate edamame decojite
- ¼ ceasca alune nesarate
Mod de preparare:
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe pachet, aproximativ 7-10 minute.
Scurgeti pastele, se clatesc cu apa rece pentru a se raci, apoi se lasa sa se scurga.
Intre timp pregatiti restul de ingrediente. Taiati ceapa verde, tocati coriandrul, taiati cuburi ardeiul gras, se taie alunele.
Intr-un castron mare combinati ceapa verde, coriandru, ardei gras, edamame si alune.
Intr-un castron mic, se amesteca impreuna sos hoisin si sos sriracha. Adaugati pastele inapoi in cratita si turnati sosul peste.
Amestecati pentru a se acoperi.
Adaugati pastele peste salata si se amesteca cu legumele, pana cand totul este bine combinat.
Serviti imediat sau dati la frigider pana la servire.
Salata de paste cu legume si sos
Pofta buna!
Ardei Umpluți cu Morcov și Țelină
Ardei Umpluți cu Morcov și Țelină – Murături Crocante – Ardeii umpluți cu morcov și țelină, conservați sub formă de murături, sunt o alegere excelentă pentru a adăuga prospețime și savoare meselor tale de iarnă. Această rețetă simplă și delicioasă combină dulceața morcovilor cu aroma intensă a țelinei, creând murături crocante și pline de vitamine. […]