Piept de Rață cu Sos de Portocale și Tarhon din: piept de rata, sare, piper, suc de portocale, coaja de portocala, vin, miere, tarhon, sare, piper, unt. Această combinație clasică, în care dulceața portocalelor și aroma distinctă a tarhonului complementază perfect textura suculentă și gustul intens al cărnii de rață, este ideală pentru cinele festive […]
Reteta zilei: Salata picanta de porumb copt
PrinteazaSalata picanta de porumb copt din: porumb, rosie, ardei iute, coriandru, iaurt, suc de lamaie, chimen, coriandru, piper rosu, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 buc porumb
- 1 rosie, cuburi
- 1 ardei iute, cuburi
- 1/2 ceapa rosie, cuburi
- 1/4 ceasca ardei copt, cuburi
- 1/4 cana coriandru, tocat
- 1/4 ceasca de iaurt
- 1 lingura suc de lamaie
- 1/4 lingurita chimen
- 1/4 lingurita coriandru
- 1/4 lingurita piper rosu
- 1 lingura ulei de masline
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
incalzeste un gratar la foc mare. Stropiti cu ulei de masline si presarati sare si piper peste porumb.
Puneti apoi pe gratar si frigeti pe toate partile.
Lasati sa se raceasca, apoi scoateti boabele de pe stiuleti.
Combinati legumele intr-un castron mare, adaugati porumbul.
Adaugati iaurt, suc de lamaie, sare si piper, dupa gust.
serveste salata la temperatura camerei sau rece.
Salata picanta de porumb copt
Pofta buna!
Orez Negru cu Legume și Nuci din: orez negru, apa, ulei, ceapa, ardei, dovlecel, nuci, sare, piper, patrunjel. Orezul negru, cunoscut și sub numele de „orezul împăraților”, este o alegere nutritivă și sofisticată pentru cei care doresc să adauge un strop de exotism și eleganță în meniul lor cotidian. Bogat în antioxidanți, fibre și proteine, […]
Arata foarte bine salata asta 🙂