Ceai de Coada-Calului cu Fructe de Pădure: O Infuzie Aromatică și Benefică din: coada calului, fructe de padure, apa, miere, lamaie. Descoperiți o rețetă de ceai plină de beneficii și arome, combinând proprietățile diuretice și remineralizante ale cozii-calului cu gustul dulce-acrișor al fructelor de pădure. Acest ceai nu doar că este plăcut la gust, dar […]
Reteta zilei: Salata cu piept de pui si vinegreta de otet balsamic
PrinteazaSalata cu piept de pui si vinegreta de otet balsamic din: piept de pui, verdeturi mixte, castravete, morcov, rosie, ceapa rosie, ulei de masline, rozmarin, sare, piper, otet balsamic, otet de vin rosu, mustar dijon, zahar, piper, sare, oregano.
Ingrediente pentru salata:
- 1 piept de pui dezosat
- 4 cesti verdeturi mixte
- 1 castravete, curatat si taiat
- 1 morcov, curatat
- 1 rosie, feliata
- 1/2 ceapa rosie, feliata
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingura rozmarin uscat
- Sare
- piper
Ingrediente pentru vinegreta:
- 1/4 ceasca ulei de masline
- 1/4 ceasca otet balsamic
- 1/4 ceasca otet de vin roru
- 1 lingurita mustar dijon
- 1 varf cutit zahar, piper, sare si oregano uscat
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mica, incalziti 1 lingura de ulei de masline cu rozmarin uscat la foc mic. Se amesteca usor.
Adaugati morcovii, si sotati timp de aproximativ 5 minute. Scoateti morcovii si transferati pe o farfurie si pastrati deoparte.
In aceeasi tigaie, se adauga ulei de masline si rozmarin si se incalzeste din nou amestecul. Apoi se adauga pieptul de pui si se gateste la foc mediu cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Intre timp puneti mixul de verdeturi intr-un castron mare. Adaugati morcovii, rosiile, castravetii, ceapa, sare si piper dupa gust.
Pentru a prepara vinegreta amestecati impreuna toate ingredientele. Taiati puiul felii, si adaugati in castron peste legume. Adaugati vinegreta si serviti.
Salata cu piept de pui si vinegreta de otet balsamic
Pofta buna!
Ceai de Coada-Calului cu Fructe de Pădure
Delicioasa salata asta, foarte bine arata
Si mie-mi place salata