Reteta zilei: Salata de porc cu dressing picant

Printeaza

Salata de porc cu dressing picant din: suc de lamaie, sos de peste, ghimbir, sos de chili cu usturoi, carne de porc, usturoi, ulei de canola, ceapa rosie, morcov, coriandru, alune, orez.

Carnea de porc este o sursă bogată de proteine, care sunt esențiale pentru dezvoltarea și repararea țesuturilor, menținerea sănătății sistemului imunitar și susținerea creșterii musculare.

Carnea de porc conține o serie de vitamine și minerale esențiale, inclusiv vitamina B12, zinc, seleniu, fier și niacină. Aceste substanțe nutritive sunt importante pentru funcționarea optimă a organismului.

 

Ingrediente dressing: 

  • ¼ ceasca suc de lămâie
  • 1 lingura sos de pește
  • 1.5 linguri ghimbir proaspat ras
  • ½ lingura sos de chili cu usturoi

Ingrediente salata:

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 1 catel de usturoi
  • ½ lingura ulei de canola
  • ½ ceapa rosie
  • 1 morcov
  • ¼ legatura coriandru
  • ½ ceasca alune nesarate
  • 4 căni de orez fiert

 

 

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecati ingredientele pentru dressing si omogenizati. Pastrati deoparte.

Salata_de_porc_cu_dressing_picant
Adaugati carnea de porc într-o tigaie împreună cu ½ lingura ulei de canola și 1 cățel de usturoi.

Gatiti la foc mediu, aproximativ cinci minute. Se scurge orice exces de grăsime și se lasă să se răcească câteva minute.

Se transferă carnea de porc intr-un castron, se adauga dressing-ul și se amestecă pentru a se combina.

Salata_de_porc_cu_dressing_picant_02

Între timp, tocati legumele.

Salata_de_porc_cu_dressing_picant_03

Adaugati morcovul, ceapa rosie, coriandru și alunele.

Salata_de_porc_cu_dressing_picant_04

Se amestecă pana se omogenizeaza.

Salata_de_porc_cu_dressing_picant_05

Serviti salata pe pat de orez fiert.

Salata_de_porc_cu_dressing_picant_06

Salata de porc cu dressing picant

Salata_de_porc_cu_dressing_picant

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Porc cu salata de mere

Porc cu salata de mere din: muschi de porc, ulei de nuci, mustar integral, tarhon, patrunjel, zeama de la o lamaie, miere, mere si andive. Ingrediente: 400 g muschiulet de porc 1 lingura ulei de nuci 2 linguri de mustar integral 1 lingura de tarhon si de patrunjel, tocate zeama de la 1 lamaie 1 […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.