Reteta zilei: Salata de porc cu dressing picant
PrinteazaSalata de porc cu dressing picant din: suc de lamaie, sos de peste, ghimbir, sos de chili cu usturoi, carne de porc, usturoi, ulei de canola, ceapa rosie, morcov, coriandru, alune, orez.
Carnea de porc este o sursă bogată de proteine, care sunt esențiale pentru dezvoltarea și repararea țesuturilor, menținerea sănătății sistemului imunitar și susținerea creșterii musculare.
Carnea de porc conține o serie de vitamine și minerale esențiale, inclusiv vitamina B12, zinc, seleniu, fier și niacină. Aceste substanțe nutritive sunt importante pentru funcționarea optimă a organismului.
Ingrediente dressing:
- ¼ ceasca suc de lămâie
- 1 lingura sos de pește
- 1.5 linguri ghimbir proaspat ras
- ½ lingura sos de chili cu usturoi
Ingrediente salata:
- 1 kg carne tocata de porc
- 1 catel de usturoi
- ½ lingura ulei de canola
- ½ ceapa rosie
- 1 morcov
- ¼ legatura coriandru
- ½ ceasca alune nesarate
- 4 căni de orez fiert
Mod de preparare:
Intr-un bol amestecati ingredientele pentru dressing si omogenizati. Pastrati deoparte.
Adaugati carnea de porc într-o tigaie împreună cu ½ lingura ulei de canola și 1 cățel de usturoi.
Gatiti la foc mediu, aproximativ cinci minute. Se scurge orice exces de grăsime și se lasă să se răcească câteva minute.
Se transferă carnea de porc intr-un castron, se adauga dressing-ul și se amestecă pentru a se combina.
Între timp, tocati legumele.
Adaugati morcovul, ceapa rosie, coriandru și alunele.
Se amestecă pana se omogenizeaza.
Serviti salata pe pat de orez fiert.
Salata de porc cu dressing picant
Pofta buna!
Porc cu salata de mere din: muschi de porc, ulei de nuci, mustar integral, tarhon, patrunjel, zeama de la o lamaie, miere, mere si andive. Ingrediente: 400 g muschiulet de porc 1 lingura ulei de nuci 2 linguri de mustar integral 1 lingura de tarhon si de patrunjel, tocate zeama de la 1 lamaie 1 […]