piept de pui, paste fettuccine, ulei de masline, usturoi, smantana, branza parmezan, sare, piper, patrunjel, fulgi de ardei iute. Ingrediente: 2 bucati piept de pui fără oase și fără piele 2 căni de paste fettuccine 2 linguri de ulei de măsline 3 căței de usturoi, tocați mărunt 1 cană […]
Reteta zilei: Salata de pui cu ciuperci si mazare
PrinteazaSalata de pui cu ciuperci si mazare din: piept de pui, mazare, ciuperci, marar, maioneza, ulei, sare.
Ingrediente:
- 2 buc piept de pui
- 250gr mazare
- 18 ciuperci
- 1/4 cesti marar
- 3/4 cesti maioneza
- 1 lingura ulei
- Sare, dupa gust
Mod de preparare:
Fierbeti pieptul de pui in apa cu sare. Spalati, curatati si tocati ciupercile si mararul. Scurgeti mazarea.
Intr-o tigaie sotati ciupercile in ulei cateva minute, lasati sa se odihneasca. Tocati pieptul de pui.
Intr-un bol adaugati pieptul de pui, ciupercile si mazarea.
Amestecati usor. Adaugati marar si maioneza, se amesteca pentru a se combina.
Serviti la temperatura camerei sau rece.
Salata de pui cu ciuperci si mazare
Pofta buna!
Carnea de Gâscă: Proprietăți Nutriționale, Avantaje, Riscuri și Sfaturi Culinare
Carnea de gâscă, adesea privită ca o delicatesă în bucătăria europeană, este cunoscută pentru textura sa bogată și gustul său intens. Cu toate acestea, consumul acestei carne nu este atât de răspândit în comparație cu alte tipuri de carne, precum cea de pui sau porc. […]