piept de pui, boabe de porumb, salata verde, alune, sare, piper alb, cascaval, zeama de lamaie, ulei de masline, castraveti. Ingrediente: 300 g piept de pui 250 g boabe de porumb 1 salată verde 50 g alune prăjite sare piper alb 50 g caşcaval zeama de la o lămâie 2 linguri ulei de […]
Reteta zilei: Salata de pui cu crutoane
PrinteazaSalata de pui cu crutoane din: salata, piept de pui, oua, parmezan, dressing, crutoane.
Ingrediente:
- 1 salată maruntita
- 2 jumătăți de piept de pui dezosat, fără piele
- 2 oua
- 1/3 cană de parmezan ras
- dressing, dupa gust
- 2/3 cani crutoane
Mod de preparare:
Spălați puiul și uscați-l. Adaugati într-o oală cu apă rece, aduceți la fierbere, gătiți timp de 40 de minute.
Lasati sa se raceasca. Fierbeti oualele tari.
Rupeti carnea de pui fasii și transferați într-un castron mare. Maruntiti oalele fierte si adaugati in bol.
Puneți deasupra salată verde. Adăugați parmezan, crutoanele și amestecati.
Dati la frigider aproximativ 30 de minute înainte de servire.
Se toarnă dressing si se servește.
Salata de pui cu crutoane
Pofta buna!
Salata cu piept de pui si alune
Salata de pui cu dressing de iaurt
iaurt, miere, mustar dijon, lamaie, tarhon, ceapa verde, piper, pui, nuci, cirese, telina, paine, spanac. Ingrediente: 1/3 ceasca iaurt 1 lingurita de miere 1 lingura mustar dijon 1 lamaie coaja si sucul 1 lingura tarhon proaspat tocat 2 linguri ceapa verde tocata ¼ linguriță piper negru 2 […]
Salată Mediteraneană de Fenicul și Portocale
Salată Mediteraneană de Fenicul și Portocale din: fenicul, portocale, ceapa rosie, masline, ulei de masline, suc de portocala, sare, piper. Descoperiți o combinație perfectă de gusturi și texturi cu această Salată Mediteraneană de Fenicul și Portocale. Acest fel de mâncare îmbină prospețimea feniculului crocant cu dulceața portocalelor, adăugând o notă de savoare cu măslinele negre […]
Pofta buna!