Ciorbă de Perișoare simpla si rapida din: carne de porc si vita, ceapa, morcovi, cartofi, radacina de patrunjel, telina, apa, oua, pesmet, sare, piper, ulei, zeama de lamaie. Ingrediente: 500 g carne de porc sau amestec carne de porc și carne de vită 1 ceapă mare, tocată mărunt 2 morcovi, tăiați cubulețe 2 cartofi, […]
Reteta zilei: Salata de quinoa cu conopida
PrinteazaSalata de quinoa cu conopida din: conopida, quinoa, migdale, stafide, patrunjel, coriandru, ceapa verde, ceapa rosie caramelizata.
Ingrediente:
- 1/2 conopida, rupta buchetele
- 160 g de quinoa fiarta
- 1/4 ceasca de migdale
- 1/4 ceasca de stafide
- 1/2 legatura de patrunjel, tocat
- 1/2 legatura coriandru, tocat
- 3 cepe verzi, tocate marunt
- 1 ceapa rosie, feliata si caramelizata
Ingrediente pentru sos:
- 3 linguri de ulei de masline
- 2 linguri de otet
- sare de mare dupa gust
- piper negru macinat dupa gust
Mod de preparare:
Puneti conopida intr-o tigaie, se stropeste cu putin ulei, se condimenteaza cu sare si piper si se da cuptor timp de 20-30 de minute, amestecand din cand in cand.
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca. Sosul se prepara amestecand toate ingredientele.
Puneti toate ingredientele intr -un bol de salata, se stropeste cu sos si se amesteca bine . Serviti imediat cu garnitura dupa prefeinta.
Salata de quinoa cu conopida
Pofta buna!
Biban cu sos de lămâie și capere
Biban cu sos de lămâie și capere din: biban, suc de lamaie, capere, ulei de masline, usturoi, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 2 bucăți de biban (aproximativ 150g fiecare) Sucul de la o lămâie 2 linguri de capere 2 linguri de ulei de măsline 2 căței de usturoi, tocați mărunt Sare și piper după gust […]
De unde dracu se cumpara quinoa asta?