Reteta zilei: Salata de rosii cu busuioc, patrunjel si marar

Printeaza

Salata de rosii cu busuioc, patrunjel si marar din: rosii, ceapa, busuioc, patrunjel, marar, ulei de masline, otet de mere, zahar, sare, piper.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:

  • 1 kg rosii, taiate cuburi
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 linguri de busuioc proaspat tocat
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 2 linguri marar proaspat tocat

Ingrediente pentru vinegreta:

  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 3 linguri otet de mere
  • 1 lingurita de zahar
  • ¾ linguriță de sare
  • ¼ lingurita piper negru proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Combinati rosii, ceapa si ierburi într-un castron.

Într-un castron mic amestecati împreună ingredientele pentru vinegreta.

Se toarnă vinegreta peste salata de rosii si se amestecă pentru a se combina.

Dati la frigider timp de cel puțin o oră înainte de servire.

Se serveste cu paine crocanta sau friptura dupa preferinta.

 

Salata de rosii cu busuioc, patrunjel si marar

Salata de rosii cu busuioc, patrunjel si marar

 

Pofta buna!

 

 

Reteta zilei: Salata calda de dovlecei si rosii

Salata calda de dovlecei si rosii din: rosii uscate, apa calda, ulei de masline, usturoi, ceapa, dovlecei, sare, piper. Ingrediente:  10 rosii uscate 175ml apa calda 5 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi, tocat 1 ceapa, tocata 1 kg dovlecei, taiati bucati sare si piper     Mod de preparare: Feliati rosiile si […]

Salata simpla de rosii cu verdeata

Salata simpla de rosii cu verdeata din: rosii, patrunjel. Ingrediente: 3-4 roşii 1 legătură pătrunjel sare si piper ulei     Mod de preparare: Roşiile tăiate bucăţele le pui într-un vas, tai pătrunjelul şi le amesteci, adăugând sare, piper şi puţin ulei.   Pofta buna!

Salata de rosii cu masline

Salata de rosii cu masline din: rosii, ceapa, castravete, ardei, ulei, masline, telemea. Ingrediente: 1,5 kg roşii un castravete de seră 2 cepe roşii 4 ardei graşi 8 linguri ulei 10 măsline ardei iuţi 200 g telemea de capră sau feta   Mod de preparare: Ardeii se pun la copt, iar roşiile crestate se pun […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Bianca Varlan

    O salata am mancat azi 🙂

  2. Tocmai ce am terminat de mancat 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.