Salată de Mazăre cu Brânză Feta din: mazare, branza feta, rosii, ceapa, rosie, ulei, otet, sare, piper. Pentru iubitorii de salate care caută o combinație unică de arome și texturi, salata de mazăre cu brânză feta reprezintă o alegere inspirată. Această salată vibrantă combină dulceața mazărei cu feta și aciditatea roșiilor cherry, creând un echilibru […]
Reteta zilei: Salata de rosii cu verdeata
PrinteazaSalata de rosii cu verdeata din: mozzarella, rosii, busuioc, ulei de masline, oregano, sare, piper, dovlecel, telina, ardei gras, cimbru.
Ingrediente:
- 500gr mozzarella
- 500gr rosii
- 1 legatura busuioc, proaspăt
- 3 ½ linguri ulei de măsline
- 1/2 legatura oregano
- sare si piper, dupa gust
- 120gr dovlecel
- 120gr telina
- 120 gr ardei gras
- cimbru
Mod de preparare:
Spalati si tocati legumele bucati potrivite.
Se încălzește uleiul într-o tigaie, se rumenesc telina, ardeii și dovlecelul cateva minute.
Se condimentează cu sare, piper și cimbru, dupa gust, apoi mai gatiti cateva minute, amestecand frecvent.
Între timp, feliați felii roșiile și mozzarella.
Așezați alternativ felii de roșii și de mozzarella pe o farfurie și aranjați legumele în mijloc.
Garnisiti cu frunze proaspete de busuioc și oregano.
Serviti imediat.
Salata de rosii cu verdeata
Pofta buna!
Salată cu Semințe de Ginkgo și Spanac
Salată cu Semințe de Ginkgo și Spanac din: spanac, seminte de ginkgo, feta, rosie, castravete, ulei, suc de lamaie, sare, piper, menta. Această salată nu doar că este o sursă excelentă de nutrienți, dar adaugă și un strop de eleganță și diversitate culinară mesei tale. Urmează pas cu pas această rețetă pentru a descoperi cum […]
Salată de Pepene Galben cu Feta și Mentă
Salată de Pepene Galben cu Feta și Mentă din: pepene galben, branza feta, menta, ulei, zeama de lamaie, sare, piper. O salată ușoară și aromată, care îmbină dulceața pepenelui galben cu săratul brânzei feta și prospețimea mentei, ideală ca antreu sau gustare răcoritoare. Când căldura verii devine aproape insuportabilă, o salată răcoritoare cu pepene galben, […]