Ovaz cu migdale si afine din: ovaz, proteina, lapte de migdale, ulei de in, afine, apa. Ovazul este bogat in fibre solubile, proteine, vitamine si minerale, cum ar fi fierul, calciul si magneziul. Acesta contine, de asemenea, antioxidanti si compusi vegetali benefici pentru sanatate. Consumul de ovaz poate ajuta la scaderea colesterolului rau si la imbunatatirea sanatatii inimii, […]
Reteta zilei: Salata cu rosii si vinegreta de capere
PrinteazaSalata cu rosii si vinegreta de capere din: capere, ardei, patrunjel, mustar dijon, otet de vin rosu, ulei de masline, salata verde, avocado, rosii, feta, creveti, piper.
vinegreta:
- 1/2 cana capere cu suc
- 2 linguri ardei rosu tocat
- 2 linguri patrunjel proaspat tocat
- 1 1/2 lingurita mustar dijon
- 1/3 cana de otet de vin rosu
- 1 ceasca ulei de masline
salata:
- 1 salata verde, tocata
- 1 avocado, cuburi
- 3-4 rosii, tocate
- 1/2 ceasca feta maruntita
- 1/2 cana creveti fierti
- piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Puneti caperele, ardeiul rosu si patrunjelul in blender si procesati 20-30 de secunde.
Transferati intr-un bol mic, adaugati mustar si otet, apoi incorporati ulei de masline si amestecati bine. Pastrati deoparte.
Puneti salata verde tocata intr-un bol mare, se adauga aproximativ 2 linguri vinegreta, apoi amestecati usor.
Adaugati avocado, rosii si creveti impreuna cu 1-2 linguri vinegreta si amestecati usor.
Se condimenteaza dupa gust cu piper negru proaspat macinat. Impartiti salata in boluri mici si presarati feta.
Salata cu rosii si vinegreta de capere
Pofta buna!
Oua umplute cu somon afumat din: oua,maioneza, smantana, somon afumat, hrean, ceapa rosie, sare. Ingrediente: 6 oua fierte tare 2 linguri maioneza 2 linguri smantana 50 gr somon afumat, maruntit 1 lingura hrean din conserva 2 lingurite ceapa rosie, tocata 1/8 lingurita sare Mod de preparare: Taiati oualele in jumatati si indepartati galbenusul. […]
Ce bine arata salata asta, trebuie s-o incerc si eu 🙂