Reteta zilei: Salata de rucola cu pui si branza feta

Printeaza

Salata de rucola cu pui si branza feta din: ulei de masline, limeta, miere, sare, piper, pepene, piept de pui, rucola, ceapa rosie, branza feta.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente: 

  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 limeta, coaja rasa, sucul stors
  • ½ lingurita de miere
  • sare
  • piper proaspăt măcinat
  • 2 cani pepene cuburi
  • 2 bucati piept de pui
  • 200gr rucola
  • ¼ ceapa rosie, felii
  • 75gr branza feta, maruntita

 

Mod de preparare:

Într-un castron mic, combinati 2 linguri ulei de masline, coaja de limeta, suc de limeta si miere.

Adaugati sare și piper proaspăt măcinat, dupa gust.

Puneti pepenele intr-un bol. Se stropeste cu 2 lingurite de sos si amestecati pentru a se acoperi.

Dati la frigider până în momentul utilizării.

Puneti fiecare piept de pui in folie alimentara si bateti usor.

Asezonati pe ambele parti cu sare si piper.

Se încălzește o tigaie mare la foc mare, adaugati ½ lingura de ulei de măsline, apoi adaugati 1 bucata de piept de pui si gatiti timp de 2 minute pe fiecare parte.

Transferati pe o farfurie si procedati la fel cu cea de-a doua bucata de pui.

Intr-un bol de salata adaugati rucola si ceapa rosie, stropiti cu sosul ramas.

Adaugati pepene marinat si se amesteca din nou.

Pe fiecare bucata de pui adaugati salata si garnisiti cu branza feta.

Serviti imediat.

 

Salata de rucola cu pui si branza feta

Salata de rucola cu pui si branza feta

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Ce bine arata salata asta 🙂

  2. Foarte buna salata de rucola cu pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.