Ciorbă de Pui a la Grec: Rețetă Clasică și Aromată din: piept de pui, apa, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, orez, oua, suc de lamaie, smantana, sare, piper, patrunjel. Inspirată din bucătăria mediteraneană, aceasta ciorbă combină cu măiestrie aromele subtile ale legumelor cu textura delicată a puiului și aciditatea perfect echilibrată a lămâii. Urmați această […]
Reteta zilei: Salata de spanac cu bacon si ou fiert
PrinteazaSalata de spanac cu bacon si ou fiert din: bacon, ou, spanac, ceapa, ulei, otet, ulei de masline, miere, sare, piper.
Ingrediente:
- 3 felii de bacon, taiat
- 1 ou, fiert in apa
- 2 cesti de spanac
- Ingrediente pentru sos:
- 1 ceapa mica, feliata
- 2 linguri ulei ramas de la bacon
- 2 linguri oțet
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingurita miere
- Sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mica, gatiti sunca cateva minute pana devine crocanta si transferati pe prosoape hartie sa fie absorbit uleiul in exces.
Pastrati aproximativ 2 linguri de ulei din tigaie. Adaugati 2 linguri de oțet, 1 lingura ulei de masline si 1 ceapa mica tocata.
Sotati ceapa cateva minute. Adaugati miere, opriți focul și lasati sa se raceasca.
Intr-un bol mediu puneti frunzele de spanac, se toarna sosul de ceapa. Amestecati usor.
Adaugati sunca și puneti deasupra oul fiert.
Salata de spanac cu bacon si ou fiert
Pofta buna!
Integrați Coada-soricelului în Rutina Zilnică: Ceaiuri, Tincturi și Utilizări
Integrați Coada-soricelului în Rutina Zilnică: Ceaiuri, Tincturi și Utilizări. Coada-soricelului este o plantă versatilă, apreciată atât în medicina tradițională cât și în rutinele moderne de frumusețe și sănătate. Ceai de Coada-soricelului: Preparare și Beneficii Preparare: Pentru a prepara ceaiul, adăugați 1-2 lingurițe de iarbă uscată la o cană de apă fierbinte. Lăsați să infuzeze 10 […]
Foarte bine arata salata asta
Si mie imi place salata asta